Hoe we je
kunnen helpen

Energized.org is het meest ervaren op het gebied van zelforganisatie van Nederland. We ondersteunen organisaties met zelforganisatie voor meer werkgeluk, meer groeikracht en meer innovatie. Dit is wat we in de praktijk veel doen bij organisaties:

Holacracy® support

Meesterschap in Holacracy: van de eerste cirkel tot een APK

We ondersteunen organisaties met een sterk samenhangend zelfmanagement systeem gebaseerd op Holacracy. Met maar liefst zes ervaren coaches zijn we de grootste gelicenseerde Holacracy provider van Nederland. We hielpen meer dan 40 organisaties met de implementatie van Holacracy.

We bieden onder andere: Holacracy implementatie, Onboarding Experience, Governance audits, Tasters en APK.

Holacracy trainingen zoals een Lead Link Training, Facilitator training, spanningen waarnemen en het formuleren van Governance.

nieuwe rollen maken puntp holacracy kick off

Zelforganisatie support

Holacracy voorbij: zelforganisatie tot in elke vezel van de organisatie

Met Holacracy heb je een sterk fundament om het werk in de organisatie te organiseren. Als For-Purpose Enterprise werken we zelf aan een optimaal ingerichte organisatie waarbij we ook kijken naar de legale structuur en de samenwerking als teamleden.

We bieden onder andere: App ontwikkeling en ondersteuning bij teamontwikkeling,

holacracy implementatie taster

Kickstarters: workshops en trainingen

Hands-on training om jouw uitdaging aan te kunnen pakken

Leiderschap, eigenaarschap, optimaal werken en teamontwikkeling zijn voor alle organisaties belangrijke onderwerpen. We bieden verschillende workshops en trainingen waarbij we deze aspecten van zelforganisatie gebruiken om een boost te geven aan jouw organisatie.

We bieden verschillende workshops, onder andere: persoonlijk zelfmanagement, feedback geven en ontvangen, effectiever vergaderen,

holacracy presentatie spreker

Boek, spreker, tasters

Verrijk je brein met zelforganisatie kennis

We houden van een hands-on aanpak. Daarom proberen we je altijd te laten ervaren wat zelforganisatie je kan brengen. Oriënteer je je liever eerst, dan ben je van harte welkom bij onze evenementen zoals een openbare taster of een presentatie. Diederick Janse, een van de oprichters van Energized.org, schreef een bijzonder toegankelijk boek over zelforganisatie ‘Getting Teams Done‘ dat vol lof ontvangen wordt door managers en CEO’s. Diederick heeft tevens de Spreker rol binnen Energized.org. Hij deelt graag zijn ervaringen op bedrijfsevenementen.

boek getting teams done

We helpen je graag met jouw volgende werkbare stap

Heb jij een organisatie en wil je aan de slag met zelforganisatie? Dan overleggen we graag met je. Onze Client Discoverers onderzoeken waar een organisatie staat, of een organisatie een goede ‘fit’ is voor Energized.org (en andersom) en welke ondersteuning we je kunnen bieden.

Naam

E-mail adres

Vraag, opmerking of suggestie

Een impressie van een Holacracy opstart traject: