Incompany

Incompany Holacracy Taster Training

Je hebt gehoord van zelfsturing, zelforganisatie, horizontaal organiseren, zelfbestuur, ‘Teal’ of ‘cyaan’ organiseren, en/of Holacracy en bent benieuwd wat het nou precies is, en vooral of het past bij jouw organisatie? Kom dan naar deze ‘proeverij’!

In een ochtend of middag praten we je bij, bieden we je een ervaring in een simulatie en is er alle ruimte voor jouw specifieke vragen. Bovendien ontvang je van ons het boek ‘Getting Teams Done’ geschreven door o.a. Diederick Janse. De proeverij organiseren we tenminste twee keer per jaar, maar komen we ook met alle plezier op aanvraag voor jouw team verzorgen!

Gegevens

  • Datum: Op aanvraag
  • Tijd: Op aanvraag
  • Kosten: Op aanvraag

Locatie

  • Op aanvraag
Foto van Ellen Maassen

Ellen Maassen

Ellen Maassen combineert inzichten van Holacracy en burgerberaden om organisaties te helpen met gezamenlijk én efficiënter beslissen en handelen.

Foto van Koen Bunders

Koen Bunders

Koen Bunders is niet alleen een ervaren Holacracy coach, maar ook een gepassioneerde trainer. Hij is als geen ander goed in een precieze en zorgvuldige implementatie van Holacracy.

Meer informatie

We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wil weten of onze Holacracy Practitioner Training. Lees hier meer over de training.

Waarom Holacracy®?

Holacracy helpt organisaties om bijvoorbeeld sneller beslissingen te nemen, gemakkelijker op te schalen, meer slagkracht te krijgen en ruimte te maken voor ondernemende medewerkers.

Misschien heb je het boek Getting Teams Done gelezen, ben je een keer bij een Meetup geweest of ben je enthousiast geworden over Holacracy door een webinar van de bedenker Brian Robertson. En nu wil je het graag eens ervaren.


Wat deze training je brengt

De Holacracy Taster Training is speciaal ontworpen om je te ondersteunen door waardevolle inzichten te bieden en je begrip te verhelderen. Het stelt het je in staat om daadwerkelijk te ervaren, in plaats van alleen maar te theoretiseren of je dingen voor te stellen, wat leidt tot een dieper begrip.

Hoe ziet het programma eruit?

Vaste onderdelen van de Holacracy Taster Training zijn:

– Een refresher over het hoe en wat van Holacracy
– Een simulatie van een roloverleg, ook wel Governance meeting
– Het vragen stellen aan de gecertificeerde Holacracy coach
– De gelegenheid om met een drankje nog even na te praten en ervaringen te delen

Wat vonden zijn ervan?

Een goede introductie tot de basis van Holacracy. Er is nog zoveel meer om te ontdekken, maar voor mensen zonder Holacracy ervaring is dit een goede eerste stap. De trainers nemen voldoende tijd om vragen te beantwoorden en de interactieve simulatie biedt een goede inkijk in de dagelijkse Holacracy praktijk.

Marco Vossen

Head of Software Development GfK

Leuk om achtergrond te krijgen en een simulatie te doen. Mooie combi. Ik vond het zeer waardevol.

Inge Poorthuis

Verenigingsadviseur Kuperus & Co

De Taster is een fijne combinatie tussen theorie en praktijk. Daardoor kon ik het echt ervaren. Bijvoorbeeld dat de regels van Holacracy ruimte en structuur tegelijk bieden.

Gemmie Reinen

Zelfstandige Profileren, Positioneren, Professionaliseren van (zorg)medewerkers

De taster was mooi in balans: zowel tussen theorie/praktijk, passief/interactief en qua groepsgrootte.
Ik heb mijn aandacht van begin tot einde erbij kunnen houden. Dat lag aan de inhoud en opzet van de workshop, maar is zeker ook de verdienste van trainer Koen Bunders.

Cees van der Lee

Senior Consultant WeCreate

Deze Holacracy Taster is een geweldige manier om een eerste indruk te krijgen van wat Holacracy is en een leuke manier om kennis te maken met gelijkgestemden. De trainer Diederick Janse is een zeer sympathieke trainer die weet waar hij het over heeft en die echt doet wat hij predikt.

Waldemar Kremser

Assistant Professor Raboud Universiteit

De Holacracy Taster is een fijne manier om het zelf te kunnen ontdekken. Erover praten is heel anders dan het echt zelf doen. Ik deed mee aan het Roloverleg en dat was echt een eye-opener!

Mireile Teekens

HR-businesspartner Clearwater Group

Veelgestelde vragen

Twijfel je nog of heb je nog vragen? We hebben de meest voorkomende vragen voor je hieronder gezet!

Wat is Holacracy?

Holacracy biedt een beproefde vervanging voor traditionele managementstructuren. Deze aanpak deelt het daadwerkelijke werk op in rollen met duidelijk omschreven verantwoordelijkheden. Autoriteit wordt hiermee door de gehele organisatie verspreid. Holacracy zorgt voor organisatorische helderheid en stelt individuen in staat effectiever bij te dragen aan het doel van het bedrijf.

Wat is het leerdoel van de training?

Het doel van de workshop is om je een praktische en ervaringsgerichte indruk te geven van hoe Holacracy er in de praktijk uitziet en aanvoelt, en om je kennis te laten maken met de kernonderdelen ervan.

Kan ik nu Holacracy implementeren?

Deze workshop is op zichzelf niet voldoende om Holacracy direct in je eigen bedrijf te implementeren, maar het geeft je wel een helder beeld of deze aanpak iets is dat je misschien wilt overwegen.

Wat is de locatie van de training?

We streven er altijd naar de Holacracy Taster Training op locatie te doen. Daarvoor zoeken we een locatie centraal in Nederland. Als de training incompany wordt gegeven, passen wij ons graag aan.

Wie zijn voor deze training de trainers?

Het programma wordt begeleid door een van onze gecertificeerde Holacracy coaches. Zij kennen de fase waarin bedrijven zich oriënteren door en door. Energized.org hielp meer dan 120 organisaties aan de start van hun reis naar zelforganisatie.

Hoe lang duurt de training?

De training heeft een duur van 4 uur.

Welke investering moet ik doen?

De training kost als open training 125 ex btw per persoon. Voor een incompany traing geven wij een prijs op aanvraag.

Heb je toch nog vragen?

Wij willen graag kennis met je maken. Vul onderstaand formulier in of bel gewoon naar 085-13017195.

Contact form

Name(Required)