Trainingen

Dank onze ervaren trainers, een groot internationaal netwerk van practitioners en leiders in verandering, en een breed opleidingsaanbod, kun je snel grote stappen richting een vernieuwde aanpak binnen jouw organisatie zetten.

Welke trainingen wil je zien?
Holacracy Practitioner Training Training

Holacracy Practitioner Training

18 – 22 November ∙ 09.00 – 17.00 Utrecht

€ 2.795 ex BTW

Incompany Holacracy Taster Training Training

Incompany Holacracy Taster Training

Datum op aanvraag ∙ Locatie op aanvraag

Prijs op aanvraag

Teamontwikkeling in Zelforganisatie Training Training

Teamontwikkeling in Zelforganisatie Training

Datum nog niet gepland ∙ Utrecht

€ 425 ex BTW

Incompany Teamontwikkeling Training Training

Incompany Teamontwikkeling Training

Datum op aanvraag ∙ Locatie op aanvraag

Prijs op aanvraag

Je bent in goed gezelschap

In 10 jaar hebben we meer dan 150 organisaties hebben begeleid op hun pad naar een cultuur van eigenaarschap, zodat ze hun potentieel optimaal kunnen benutten.

Ik wil meer weten

Begin je net met ons gedachtengoed en wil je nog even rondkijken? Geen probleem. We hebben een heleboel handige resources waarvan je kunt leren en die je meteen kunt gebruiken.

Ik wil met jullie samenwerken

Heb je een hulpvraag en wil je onze expertise inschakelen? We verkennen de mogelijkheden met je in een eerste gesprek en gaan in op wat er aan de hand is en hoe wij je kunnen helpen, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Een paar van onze trainers

We bouwen op een groep trainers, die niet alleen experts zijn in het vakgebied, maar ook precies weten hoe ze hun kennis op jouw situatie kunnen toepassen. En, ze zijn super gezellig, begripvol en vol energie om jouw en jouw organisatie te helpen veranderen.

Foto van Koen Bunders

Koen Bunders

Koen Bunders is niet alleen een ervaren Holacracy coach, maar ook een gepassioneerde trainer. Hij is als geen ander goed in een precieze en zorgvuldige implementatie van Holacracy.

Foto van Diederick Janse

Diederick Janse

Diederick bracht in 2007 Holacracy naar Nederland en is een door de wol geverfde zelforganisatie coach en trainer.

Foto van Erik Slotboom

Erik Slotboom

Erik Slotboom is Holacracy coach. Eerder hielp hij vele organisaties met Agile werkprocessen. Nu weet hij de brug te slaan tussen agile werkprocessen en holacratische organisatieprocessen.

Deskundigheid en enthousiasme gecombineerd met een stijl van geduld, een veilige setting en voelbaar respect.

Wim Pécasse
Partner bij BubbleBizz

Certificering

Wij hebben de meest ervaren Holacracy implementatie coaches van Nederland, die de officiële Trainer Badge hebben. Daarmee hebben wij bewezen aan de kwaliteitseisen te voldoen van HolacracyOne die deze licenties uitgeeft.

Bovendien zijn wij Premier Holacracy Provider. Premier Providers hebben blijk gegeven van uitmuntendheid in het begeleiden van organisaties bij het werken met Holacracy Daarom mogen wij exclusief in Nederland de officiële Holacracy Practioner training geven.