Foto van Energized

Dit blog is geschreven door: Energized

29 April 2019

Over de pijn waar een organisatie doorheen gaat tijdens de overgang naar Holacracy, ITIL en meer

Organisaties, die de stap naar Holacracy® maken ondervinden gegarandeerd uitdagingen tijdens het proces. Op 16 april 2019 organiseerde Energized.org een Zelforganisatie & Holacracy Meetup in Groningen bij het bedrijf Bossers & Cnossen waar ze zelf Holacracy hebben geïntroduceerd.

Voor nu kun je nagenieten van de audio opnames waarin Jeroen Bos vertelt waar hij wakker van lag en Folkert Ringnalda vertelt over ITIL en GTD.

De pijn tijdens de overgang naar Holacracy

Jeroen Bos deelt zijn persoonlijke verhaal over de nachten dat hij wakker lag, de momenten waarop hij het niet meer zag zitten en hoe de voorspellingen van Diederick Janse uit bleken te komen.
Audio opname van de presentatie van Jeroen Bos:

AUDIO ELEMENT MIST

‘Snap Back to reality’

Aan de hand van een song text van Eminem vertelde Folkert Ringnalda over de uitdagingen die hij heeft gezien bij de introductie van Holacracy bij Bossers & Cnossen. Ook bleek Holacracy een bijzonder goede match te zijn met ITIL waarvoor het bedrijf in aanmerking wil komen en waarvoor je tijdens audits goed moet kunnen laten zien waar beslissingen genomen en het werk gedaan wordt. Folkert schreef hierover eerder het artikel: Holacracy & ITIL op Medium.

De slides bij de presentatie van Folkert:

SLIDES MISSEN

Audio opname van de presentatie van Folkert Ringnalda:

AUDIO ELEMENT MIST