Holacracy® Taster

holacracy taster nederlands

Voor iedereen die zelforganisatie en Holacracy wil onderzoeken.

Ontdek of er een ‘fit’ is met jouw eigen organisatie.

Deze Holacracy Taster geeft je snel en efficiënt de mogelijkheid de tenen in het water te steken in de wereld van zelforganisatie. Daarbij ontmoet je anderen die in dezelfde fase zijn van dezelfde zoektocht.

Je hebt misschien al iets gelezen over zelforganisatie of er met anderen over gesproken. Dan is de Taster jouw kans om het ook zelf te ‘proeven’. Want dan ervaar je zelf hoe autonomie voelt en hoe het is beslissingen te nemen over besturing, zonder een baas.

Wat deze workshop je brengt

De Taster helpt je:

  • inzicht te geven
  • voor te sorteren op mogelijke beslissingen
  • te ervaren in plaats van te bedenken en in te beelden.

De trainers

Het programma wordt begeleid door een van onze gecertificeerde Holacracy coaches. Zij kennen de fase waarin bedrijven zich oriënteren door en door. Energized.org hielp meer dan 50 organisaties aan de start van hun reis naar zelforganisatie.

Bekijk de data
In-company Training aanvragen
holacracy taster uitleg wat is holacracy
holacracy taster uitleg wat is holacracy
holacracy taster uitleg wat is holacracy
holacracy taster uitleg wat is holacracy

Ervaringen:

Leuk om achtergrond te krijgen en een simulatie te doen. Mooie combi. Ik vond het zeer waardevol.

Inge Poorthuis

Een goede introductie tot de basis van Holacracy. Er is nog zoveel meer om te ontdekken, maar voor mensen zonder Holacracy ervaring is dit een goede eerste stap. Trainers nemen voldoende tijd om vragen te beantwoorden en de interactieve simulatie biedt een goede inkijk in de dagelijkse Holacracy praktijk.

Marco Vossen

Inspirerend! Ik vond de presentatie erg leuk, net als de interactie met andere geïnteresseerden. Tijdens de simulatie voelde ik echt de energie en het enthousiasme voor deze manier van organiseren.

Deelnemer
This Holacracy Taster is a great way to get a first impression of what Holacracy is and a nice way to get to know some like-minded people. The trainer Diederick Janse is a very likeable guy who knows what he is talking about and who really does what he preaches.
Dr. Waldemar Kremser, Radboud University Nijmegen
De Holacracy Taster is een fijne manier om het zelf te kunnen ontdekken. Erover praten is heel anders dan het echt zelf doen. Ik deed mee aan het Roloverleg en dat was echt een eye-opener!
Mireille Teekens, Clearwater Ship Management
De Taster is een fijne combinatie tussen theorie en praktijk. Daardoor kon ik het echt ervaren. Bijvoorbeeld dat de regels van Holacracy ruimte en structuur tegelijk bieden.
Gemmie Reinen, maakt ondernemen in de zorg aantrekkelijk
A Taster is a perfect Holacracy test drive.
Jun Xiao

Breng Holacracy naar jouw stad!

Ben je nieuwsgierig naar Holacracy, maar zou je een Taster workshop het liefst volgen in je eigen stad? Laat het ons weten!

We zetten graag nieuwe locaties op ons tourschema.

Zet jouw stad op de lijst!

Waarom Holacracy®?

Holacracy helpt organisaties om:
– sneller beslissingen te nemen
– gemakkelijker op te schalen
– meer slagkracht te krijgen
– ruimte te maken voor ondernemende medewerkers

Misschien heb je het boek Getting Teams Done gelezen, ben je een keer bij een Meetup geweest of ben je enthousiast geworden over Holacracy door een webinar van de bedenker Brian Robertson. En nu wil je het graag eens ervaren. Kom dan naar deze Holacracy Taster Workshop.

Bekijk de data
In-company Training aanvragen