Agile Coaching

ervaren agile coach utrecht

Voor zelfsturende teams, die streven naar optimale wendbaarheid in de aansluiting tussen business en het organiseren van werk.

Transparante en dynamische werkprocessen, die de waarde van diensten en producten verhogen

Agile coaching resulteert in een transparante en anti-fragiele organisatie. Dat betekent dat de organisatie snel kan inspringen op veranderingen binnen en buiten het bedrijf.

Om ook in de werkprocessen zo wendbaar en transparant te kunnen zijn zorgen de agile coaches voor de juiste instrumenten, methodes en werkhouding. Als organisaties gewend zijn om te voorspellen en te controleren is er een verandering nodig in de manier van denken. De teams wennen hier aan door te werken met snelle aanpassingen en door dynamisch te sturen. Zo vormt zich geleidelijk een cultuuromslag, die leidt tot meer waarde voor de doelen van de organisatie.

Agile coaches ondersteunen autonome teams om efficiƫnt te werken. Door continu feedback te verzamelen van eindgebruikers werken de teams aan een optimale waarde van hun dienst of product.

Ervaring met agile coaching

Onze agile coaches

De coaches van Energized.org zijn meer dan alleen ervaren agile professionals. Zij hebben namelijk bredere ervaring. Ook als het gaat om zelfsturing en zelforganisatie hebben zij hun sporen reeds verdiend. Die combinatie maakt onze coaches sterk in het meer inhoudelijke agile werk en het plaatsen daarvan in de bredere context van de gehele organisatie.

Naast het agile inrichten van werkprocessen kun je dus ook de organisatiestructuur agile inrichten. Met beide bereik je een beter gebruik van het potentieel in de organisatie. En dat weerspiegelt precies ons eigen doel: Unlock power for purpose. Onze professionals streven ernaar om het volle potentieel in te kunnen zetten voor het doel van het bedrijf. Dat doen we door middel van onze specialisaties in raamwerken voor zelforganisatie, teamontwikkeling en agile coaching.

De coaches waren eerder onder andere actief bij Rabobank, Parentix, ANWB en Nationale Nederlanden.

ervaren agile coaches
ervaren agile coaches
agile coach hans van veen
erik slotboom ervaren agile coaches

Ben je klaar voor een meer klantgericht bedrijfsproces?

We vertellen je graag meer over agile coaching.