Foto van Hans van Veen

Dit blog is geschreven door: Hans van Veen

4 April 2016

HR-manager Annemieke Verhoeff over de impact van Holacracy

Annemieke Verhoeff is HR-manager bij Concept7. Zij vertelt een paar maanden na de kick-off over haar ervaringen met Holacracy. Concept7 was een van de eerste klanten bij wie Energized.org ondersteuning heeft geboden bij het implementeren van Holacracy.

Annemieke vertelt: “Ik heb in mijn werk als HR-manager veel patronen gezien en ik ben echt onder de indruk van de verandering die ik hier heb gezien. Het hebben van duidelijke rollen maakt het zoveel duidelijker hoe je moet communiceren over werkgerelateerde zaken. Het is makkelijker om iets van iemand te vragen en problemen en blokkades te benoemen. Alle rollen die we Concept7 hebben brengen ons dichter bij onze purpose. Iedereen begrijpt dat en daardoor krijgen we simpelweg werk gedaan. Het idee dat ik vanuit mijn rol kan communiceren met een andere rol in de organisatie maakt het prachtig in de eenvoud.”

Lees het hele artikel ‘What kind of impact can Holacracy have from an HR perspective? A former manager shares her experience.‘ op Medium.