Open inschrijving

Holacracy Practitioner Training

€ 2.795,- ex btw

Energized.org is de enige Nederlandse Holacracy Provider die de Holacracy Practitioner Training aanbiedt. De Practitioner Training is een training met open inschrijving. De training duurt 4,5 dag.

Stel dat je een nieuwe sport wilt gaan beoefenen, die je nog nooit gespeeld hebt. Lees je dan alleen de spelregels? Nee, dan ga je het veld op met een ervaren professional en ga je het zelf doen. Tijdens deze Holacracy training leer je continu de link te leggen tussen zelforganisatie in theorie en de praktijk

Tijdens deze Holacracy training leer je continu de link te leggen tussen zelforganisatie in theorie en de praktijk. Met deze training maak je een verdiepingsslag en een ontwikkeling van je vaardigheden door. Je leert om door een nieuwe bril te kijken naar het werk dat gedaan moet worden. De groep, de trainer en de combinatie van theorie en praktijk maken deze training tot samenkomst vol nieuwe en diepere inzichten, die echt beklijven.

Gegevens

  • Datum: 18 November – 22 November
  • Tijd: 09.00 – 17.00
  • Kosten: € 2795 ex BTW

Locatie

  • Seats2Meet
  • Moreelsepark 65
  • 3511 EP Utrecht
Foto van Diederick Janse

Diederick Janse

Diederick bracht in 2007 Holacracy naar Nederland en is een door de wol geverfde zelforganisatie coach en trainer.

Foto van Rosien van Toor

Rosien van Toor

Rosien heeft jaren ervaring in holacratische organisaties en is als kent dus de uitdagingen waar organisaties voor komen te staan nádat ze met succes de stap hebben gemaakt naar zelforganisatie.

Meer informatie

We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wil weten over onze Holacracy Practitioner Training of dat je nog vragen hebt. We proberen hier alvast wat meer informatie te geven, maar neem gerust contact met ons op. We helpen je dan graag persoonlijk verder.


Voor wie is deze training?


We raden aan om mensen met een standaardrol
zoals Facilitator, Secretaris, Lead Link of Rep Link
de Practitioner Training te laten volgen.
Ook mensen die een belangrijke rol in de
implementatie spelen, zoals sponsors en coaches,
hebben veel baat bij de training.

Iedereen, die in een Holacracy organisatie werkt
of wil werken, ervaart de voordelen van het volgen
van deze training.

Wat zijn de leerdoelen?


• Theoretisch en praktisch verdiepen van het begrip van zelforganisatie middels Holacracy

• Faciliteren van rol- en werkoverleggen volgens de spelregels van Holacracy (met veel aandacht voor veel voorkomende valkuilen)

• Leren werken met spanningen als brandstof voor continue verbetering (en de gereedschappen die Holacracy daarvoor biedt)

• Toetsen van bezwaren aan objectieve criteria

• Kennismaken met de minimale voorwaarden en gewoontes op het gebied van persoonlijke zelforganisatie

• Communiceren en afstemmen over de grenzen van autonome cirkels heen (op organisatieniveau)

• Begrijpen en toepassen van de spelregels uit de Holacracy-grondwet

Wat is het resultaat van de training?

Na de training hebben de deelnemers een diepgaander begrip van de principes en spelregels en kunnen deze meer zelfstandig toepassen. Deelnemers maken een enorme sprong in hun ontwikkeling en leerproces.

Hoe lang duurt een Holacracy Practitioner Training?

De training duurt 4,5 dag waarbij we dagelijks werken van 9.00-17.00 en op vrijdag van 9.00-13.00.

Wat is de aanpak?

‘Leren door te doen’ staat centraal in deze training. Je gaat dus zelf ervaren hoe het is om te faciliteren, om bezwaar te maken, te denken en te handelen vanuit rollen en spanningen in te brengen. Daardoor is de training een combinatie van levendige oefeningen, inspirerende begeleiding waardoor je leert anders naar werk te kijken en praktische toelichtingen op de achterliggende theorie.

Wat vonden zij ervan?

De balans tussen inhoud, oefenen en ‘in de praktijk’ toepassen bij Hygean maakt dit een training die je echt bijblijft en praktische tools geeft om, ook in een organisatie die geen Holacracy gebruikt, direct in je dagelijkse werk toe te passen.

Jorrit Steenbeek

Adviseur bij Het Zuiderlicht

Deze methode draagt heel goed bij meer eigenaarschap in een organisatie en daarbij doelgericht overleggen. Het maakt je als organisatie (of cirkel) impactvoller en verhoogt de betrokkenheid van alle medewerkers.

Wendy van Ulden

Projectleider Stichting G1000

De training is onmisbaar voor iedereen die aan de slag wil met holacratie, en de manier waarop de training verzorgd is, is uitermate prettig.

Wim Pécasse

Partner bij BubbleBizz

Ik vond het echt een topweek. Met gelijkgestemden vanuit allerlei verschillende hoeken en organisaties een week lang leren over een onderwerp waar je wat mee wilt. Locatie was prettig, alles goed geregeld en verzorgd, programma mooi afwisselend en inspirerende trainers die Holacracy ‘ademen’.

Jan van der Wegen

People Lead bij Great Place To Work

Deelnemers vertellen

Veelgestelde vragen

Twijfel je nog of heb je nog vragen? We hebben de meest voorkomende vragen voor je hieronder gezet!

Ik heb advies nodig over de training

Dat begrijpen we! Wil je eerst een adviesgesprek? Neem contact op! [email protected] of bel ons op 085-1301795.

Wat is het resultaat van de training?

Na de training hebben de deelnemers een diepgaander begrip van de principes en spelregels en kunnen deze meer zelfstandig toepassen. Deelnemers maken een enorme sprong in hun ontwikkeling en leerproces.

Hoe lang duurt de Training?

De training duurt 4,5 dag waarbij we dagelijks werken van 9.00-17.00 en op vrijdag van 9.00-13.00.

Certificering van de training

Energized.org is premier provider voor Holacracy in Nederland. Bovendien hebben we allemaal gecertificeerde Holacracy Coaches in huis, waarvan twee zelfs de Trainer badge hebben.

Wie zijn voor deze training de trainers?

De training wordt gegeven door Diederick Janse en Rosien van Toor. Zij hebben tientallen organisaties op hun pad naar zelforganisatie begeleid.

Wat is de locatie van de training?

We streven er altijd naar de Holacracy Training op locatie te doen. Daarvoor zoeken we een locatie centraal in Nederland. Dat is in dit geval Seat2Meet in Utrecht.

Welke investering moet ik doen?

We hebben 10 Early Bird tickets voor 2795 euro ex btw per stuk.
De normale kosten bedragen 3495 ex btw. Dat is inclusief lunch en alle benodigdheden voor de training. De prijs is exclusief overnachting.

Hoe werkt afmelding en annulering?

Als je je besluit af te melden, krijg je tot 1 november 75% van het toegangsbewijs vergoed bij schriftelijke annulering. Na 1 november 2024 is er geen restitutie. Deelname is persoonsgebonden en kan enkel in overleg en met goedkeuring van Energized.org worden overgedragen aan iemand anders.

Vindt de training gegarandeerd plaats?

Uiterlijk twee weken voor het evenement – en bij voorkeur eerder – laten we weten of er voldoende deelnemers zijn en de training dus doorgang kan vinden.

Heb je toch nog vragen?

Wij willen graag kennis met je maken. Vul onderstaand formulier in of bel gewoon naar 085-13017195.

Contact form

Name(Required)