Evenementen

zelforganisatie en Holacracy

brian robertson holacracy one nederland

Coming up! Holacracy evenementen

We ontmoeten je graag. Daarom zien we je graag bij een van deze openbare Holacracy evenementen in Nederland:

  • Openbare Tasters – workshop in theorie en praktijk
  • Meetups – waar sprekers zijn en je andere ge├»nteresseerden kunt ontmoeten
  • Evenementen waar onze spreker Diederick Janse te bewonderen is
holacracy evenement

Holacracy Nederland Meetup 18 oktober 2017

Naast een biertje drinken en een hapje eten organiseren we bij deze meeting ook een panel discussie over het onderwerp Holacracy & zelforganisatie in de praktijk. In het panel zitten: Ruben Timmerman (the founder of Springest), Diederick Janse (the co-founder of Energized.org, experienced coach in self-organization) en Tom Thomison (the co-founder of HolacracyOne & Encode.org). Locatie Amsterdam, tijd 18.30. Geef je op via de Meetup site! Taal: Engels/ Nederlands.

holacracy evenement

ISO certificeringsevenement | Event van PRO6 managers

Op 9 november 2017 is het ISO certificeringsevent van PRO6managers. Ervaringen worden uitgewisseld en er zijn workshops. Namens Energized.org zullen Koen Bunders en Diederick Janse aanwezig zijn. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

holacracy evenement

Holacracy Introductie | Taster 14 november 2017

Een meer flexibele en dynamische organisatiestructuur met Holacracy. Tijdens dit evenement van een halve dag ervaar je zelf hoe het is om Holacracy-style te werken. Naast een presentatie waarin onze coaches uitleg geven, doe je zelf ook mee aan een simulatie van een overleg. Taal: Nederlands.

Blijf op de hoogte van onze Meetups

We organiseren regelmatig Meetups via de Holacracy Meetup groep en de ResponsiveOrg Meetup groep. Meld je aan om op de hoogte te blijven!