Evenementen

zelforganisatie en Holacracy

brian robertson holacracy one nederland

Coming up! Holacracy evenementen

We ontmoeten je graag. Daarom zien we je graag bij een van deze openbare Holacracy evenementen in Nederland:

  • Openbare Tasters – workshop in theorie en praktijk
  • Meetups – waar sprekers zijn en je andere ge├»nteresseerden kunt ontmoeten
  • Evenementen waar onze spreker Diederick Janse te bewonderen is
holacracy evenement

Holacracy Introductie | Taster 27 september 2017

Een meer flexibele en dynamische organisatiestructuur met Holacracy. Tijdens dit evenement van een halve dag ervaar je zelf hoe het is om Holacracy-style te werken. Naast een presentatie waarin onze coaches uitleg geven, doe je zelf ook mee aan een simulatie van een overleg. Taal: Nederlands.

holacracy evenement

Holacracy Introductie | Taster 17 oktober 2017

Volledig zelforganiserend zijn gaat nog een stapje verder dan alleen het werk organiseren met Holacracy. Op 18 oktober (de dag na deze taster) organiseert encode.org de workshop ‘Building the For-Purpose Enterprise‘. Wie als basis meer begrip voor Holacracy wil hebben raden we aan om ook de Taster op 17 oktober bij te wonen. Taal: Engels.

holacracy evenement

Holacracy Nederland Meetup 18 oktober 2017

Naast een biertje drinken en een hapje eten organiseren we bij deze meeting ook een panel discussie over het onderwerp Holacracy & zelforganisatie in de praktijk. In het panel zitten: Ruben Timmerman (the founder of Springest), Diederick Janse (the co-founder of Energized.org, experienced coach in self-organization) en Tom Thomison (the co-founder of HolacracyOne & Encode.org). Locatie Amsterdam, tijd 18.30. Geef je op via de Meetup site! Taal: Engels/ Nederlands.

Blijf op de hoogte van onze Meetups

We organiseren regelmatig Meetups via de Holacracy Meetup groep en de ResponsiveOrg Meetup groep. Meld je aan om op de hoogte te blijven!