Coming up!
Zelforganisatie &
Holacracy evenementen

We ontmoeten je graag. Daarom zien we je graag bij een van deze openbare evenementen in Nederland:

  • Openbare Tasters – workshop over theorie en simulatiespel (kan ook in-company)
  • Meetups – waar sprekers zijn en je andere geïnteresseerden kunt ontmoeten
  • Evenementen waar onze spreker Diederick Janse te bewonderen is
  • Trainingen en workshops voor zelforganisatie en / of Holacracy
  • Kijkje in de keuken: evenementen van klanten
Holacracy workshop xl safari springest

Holacracy Dubbelop: Safari + Taster 20 maart 2018

Ochtend: tijdens de Safari XXL bij Springest zullen we de meeting, terwijl deze plaatsneemt, live volgen op een groot scherm. In de middag leer je meer over het hoe en waarom van Holacracy tijdens de Taster en doe je het zelf tijdens een simulatie spel.

holacracy taster in Nederland evenement

Holacracy Taster | Introductie 20 maart 2018

Meer wendbaarheid in je organisatiestructuur met Holacracy. Presentatie van onze coaches met een heldere uitleg over wat Holacracy is en waarom organisaties ervoor kiezen. En je doet zelf mee aan een simulatie van een overleg.Georganiseerd door Energized.org. Taal: Engels.

meetup groningen voys holacracy en zelforganisatie

Zelforganisatie Meetup Groningen | 27 maart 2018 bij Voys

De populariteit van zelforganisatie (en Holacracy) groeit, ook zeker in Noord-Nederland. Als je hier woont en werkt ben je van harte welkom om mee te kijken en te kletsen op 27 maart. Gratis, maar wel graag even aanmelden.

holacracy taster in Nederland evenement

Holacracy Taster | Introductie 16 mei 2018

Ervaar hoe het is om te kiezen voor zelforganisatie met een spelregelset. Uitleg in theorie en praktijk. Georganiseerd door Energized.org. Taal: Nederlands.

meetup rotterdam holacracy en zelforganisatie

Zelforganisatie Meetup Rotterdam | 22 mei 2018

Op 22 mei krijgen geïnteresseerden, beginnende en ervaren organisaties uit de omgeving van Rotterdam de gelegenheid om ervaringen te delen. Je bent welkom. Gratis, maar wel graag even aanmelden.

holacracy taster in Nederland evenement

Holacracy Taster | Introductie 28 juni 2018

Ervaar hoe het is om te kiezen voor zelforganisatie met een spelregelset. Uitleg in theorie en praktijk. Georganiseerd door Energized.org. Taal: Nederlands.

holacracy forum amsterdam

Holacracy Forum | 11-13 Sept 2018

Join the world’s most experienced Holacracy practitioners in a deep dive through new solutions to the common challenges of self-organization in Amsterdam. Organized by HolacracyOne. Language: English.

Blijf op de hoogte van onze Meetups

We organiseren regelmatig Meetups via de Holacracy Meetup groep en de ResponsiveOrg Meetup groep. Meld je aan om op de hoogte te blijven!

Spraakmakend

We kunnen je de Spraakmakend sessies van Voys in Groningen ook van harte aanbevelen. Hier vertellen de belhamels van Voys meer over het het werken zonder management, over Holacracy en hoe het er bij hun in de praktijk aan toe gaat.