Hoe onze Client Discoverers onderzoeken welke organisaties de beste ‘fit’ voor Energized.org zijn

We zijn hartstikke blij met onze volle mailbox.  Klanten komen naar ons toe. Meer klanten zelfs dan we aan zouden kunnen als we al tegen iedereen ‘ja’ zouden kunnen zeggen. Ben je ook zo enthousiast over zelforganisatie en purpose-driven werken?

Holacracy is een goede eerste stap naar volledige zelfsturing en meer purpose gedreven werken. Daarom helpen we graag met de implementatie van Holacracy in organisaties. Als een organisatie eenmaal werkt met Holacracy kunnen we onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om zelforganisatie nog verder in de organisatie door te laten werken. We krijgen echt energie van dit proces en gunnen alle organisaties dezelfde ervaring. Zo’n volle mailbox is dan ook een grote rijkdom!

We hebben al veel organisaties begeleid bij het zelfsturend gaan werken. Daardoor weten we ook wat voor organisaties veel voorkomende valkuilen zijn en welke factoren het proces makkelijker maken. Op basis van die ervaring inventariseren we waar de organisatie nu staat en wat er nodig is om zelforganiserend te worden met Holacracy.

We zeggen dus niet tegen elke aanvraag die onze mailbox binnenkomt rollen ‘ja’. Welke stappen een aanvraag doorloopt leggen we hieronder uit zodat je een beeld krijgt van het proces en ook direct weet hoe een rol in Holacracy eruit kan zien, in dit geval de ‘Client Discoverer’; dat zijn Diederick en Erik.

Stuur me de ingekorte versie van de Holacracy spelregels in het Nederlands!

En dan:

Aan de slag!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!