Paula Nordhauzen

Energizer die zelforganisatie, communicatie, teamontwikkeling en marketing samenbrengt

paula nordhauzen profiel

Geleidelijk ontwikkelen richting iets groters, beters. Impact hebben. Want soms weet je niet waar je naartoe ontwikkelt, maar wel dat je het oude achter je moet laten. Dat vraagt om verandering en verandering is altijd spannend. Dat is precies waar Paula enthousiast van wordt.  Die veranderingen komen in deze tijd razendsnel. Menselijke systemen – individueel of groepen – veranderen niet met een vingerknip, daar is werk aan de winkel!

paula nordhauzen

Organisaties tot leven brengen

Paula is je partner als je begint met veranderen. Ze geeft communicatietrainingen en heeft de rol Coach Teamontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig naar haar andere rollen? Die kun je bekijken in Glassfrog, de software waarmee we binnen Energized.org onze (continu veranderende) governance bijhouden.

Haar aanpak

Betrokken meewerken aan verandering en verbetering. Dat kan door te ontwikkelen in:

  • de structuur (rol-doel-context)
  • communicatie (het gedrag waarmee mensen de samenwerking inkleuren)
  • en de groepsdynamiek (hoe mensen zich tot elkaar verhouden).

Dat kun je ook ‘cultuur’ noemen of ‘strategie’. Paula begeleidt door te leren om actief te luisteren, minder persoonlijk te nemen en elkaars verschillen te omarmen. Dat werkt door in de hele organisatie en helpt om iedereen mee te laten werken aan (het uitdragen van) de missie.

De afgelopen jaren heeft ze organisaties op de voet gevolgd in hun veranderingsproces. Door die leringen met elkaar te delen ontstaat een sneeuwbal waar iedereen in mee kan.

Laat van je horen als:

  • je wilt leren hoe je direct meer impact kunt hebben met jouw communicatie (in plaats van aan te nemen dat je het toch al kunt)
  • je een menselijk of HR- vraagstuk hebt dat van 0 naar 1 gebracht moet worden
  • je meer wilt leren over de ontwikkeling van purpose
  • je wilt leren je eigen patronen door te ontwikkelen en jouw (leiderschaps-)rol te pakken

Paula in actie

paula nordhauzen
paula nordhauzen

Neem contact op met Paula!

Email: paula @ energized.org
Of neem contact op via Linkedin