Holacracy®
Trainingen

Incompany zelforganisatie en Holacracy trainingen

Als een bedrijf start met Holacracy is er veel te leren. Dat doe je door gewoon te doen onder begeleiding van een ervaren coach. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende incompany trainingen die ook heel behulpzaam zijn als je al een tijdje Holacracy beoefent.

De juiste training kiezen

Als Premier Provider van Holacracy mogen wij trainingen geven waarbij je je vaardigheden verder ontwikkelt. Hieronder vind je een overzicht van door Energized.org ontwikkelde trainingen.

Binnen Holacracy werken we natuurlijk op basis van spanningen. Dus zoek jij ondersteuning bij het bepalen van vervolgstappen voor de ontwikkeling van zelforganisatie binnen jouw bedrijf en twijfel je of onderstaande trainingen geschikt zijn? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Liever individueel een training volgen?

Trainingen met open inschrijving

Vaste Holacracy rollen trainingen

Holacracy kent vier ‘core roles’ (vaste rollen): de Lead Link, de Facilitator, de Secretary en de Rep Link rol. Deze rollen zijn cruciaal in de beoefening van Holacracy en de prestatie van cirkels.

Cirkels ontstaan, wijzigen en verdwijnen. Daardoor worden regelmatig nieuwe Lead Links aangewezen. Periodiek kunnen er nieuwe Facilitators, Secretaries en Rep Links worden verkozen. Om deze rollen goed te vervullen is meer kennis en kunde nodig dan een gewoon lid van een cirkel die een of meer rollen vervult.

Voor deze vier vaste rollen binnen Holacracy bieden we specifieke trainingen aan: de Lead Link training, Facilitator Training, een online Secretary Training en een online Rep Link training.

Lead Link Training

lead link training holacracy

Rep Link Training

rep link training holacracy

Facilitator Training

holacracy training facilitator

Secretary Training

holacracy training secretary

Verdiepingstrainingen

Spanningen, Governance en Persoonlijke Zelforganisatie spelen een sleutelrol. Juist binnen Holacracy is het belangrijk om goed spanningen te kunnen waarnemen, Governance te kunnen lezen en schrijven en je eigen werk buitengewoon helder georganiseerd te hebben. Daarom bieden we deze trainingen aan zodat je je eigen vaardigheden kunt ontwikkelen ongeacht welke rollen je vervult.

Training Spanningen

training spanningen

Governance lezen en schrijven

governance training holacracy

Persoonlijke zelforganisatie

training persoonlijke zelforganisatie

Onboarding

holacracy onboarding training

De officiële Holacracy Practitioner Training

holacracy practitioner training

Zelforganisatie en Holacracy trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

De trainingen hierboven zijn incompany trainingen. Die worden dus gegeven binnen het bedrijf. Een enkele keer geven we deze trainingen ook met open inschrijvingen. Daar kun je je dus individueel voor opgeven en ontmoet je mensen uit andere zelforganiserende bedrijven.

Bekijk onze trainingen met open inschrijving.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.