Hans van Veen

Zelforganisatie professional
en gecertificeerd Holacracy® coach

Hans helpt organisaties, teams en individuen
om ruimte, rust, structuur en betekenis te vinden
om te leren en te organiseren.

hans van veen zelforganisatie holacracy coach profiel

Hans is altijd op zoek naar de houding, vaardigheden, kennis, taal en methodes die hem helpen te groeien en zijn volledige potentie te benutten.

Voor hem zijn discipline en structuur daarbij onmisbaar. Hij gelooft in gedisciplineerd en gestructureerd leren en organiseren. En dat je dat zelf moet doen.

Zelforganiserend leren noemt hij dat. Alleen. Als team. Of als organisatie.

“Ik houd van orde. Het staat me toe chaos in mijn hoofd te hebben.”
-Dwight Yoakam-

holacracy meetup groningen hans van veen juni 2018

Trainingen en implementaties

Hans verzorgt Holacracy en Zelforganisatie implementaties bij uiteenlopende opdrachtgevers. Hij begeleidt de organisaties in de bovenstroom en steeds vaker ook in de onderstroom.
Hij geeft ook veel workshops en trainingen, waaronder de Onboarding Experience voor medewerkers die nieuw in een organisatie zijn waar Holacracy wordt beoefend.

Ben je nieuwsgierig naar de Energized.org-rollen van Hans? Die kun je bekijken in Glassfrog, de software waarmee we binnen Energized.org onze (continu veranderende) governance bijhouden.

Zijn aanpak

Door zijn werk helpt hij organisaties comfortabeler te worden met spanningen (het zien van mogelijke verbeteringen) en te beseffen en duiden waar de spanning zit. Is de spanning inter- of intrapersooonlijk of op rol- of organisatieniveau? Hans leert mensen in organisaties om ‘systemisch’ te kijken naar spanningen, dus zonder dat het persoonlijk is of voelt. Zo leert hij mensen dat elke vraag, spanning of gebeurtenis mogelijkheid biedt voor inzicht en ontwikkeling.

Hans staat het meest bekend om dat hij aandacht heeft, rust brengt en nieuwsgierigheid toont.

Dit werk deed hij onder andere bij Learning Waves, Blue Engineering, Made, Hike One, Secrid, BelastingdienstAcademie, Voys, Viisi, Trilo, Spindle, Smarthotel, Rabobank en Priva.

Hans in actie

hans ven veen bij kaliber
hans van veen holacracy coach bij arpa
hans van veen en joost schouten
hans van veen legt het uit

Contact Hans!

Email: hans @ energized.org
Or reach out on Linkedin