Erik Slotboom

Zelforganisatie professional
en gecertificeerd Holacracy® coach

erik slotboom zelforganisatie agile holacracy coach profiel

Erik coacht en traint teams en organisaties naar zelforganisatie. Zo kunnen mensen samenwerken aan hun gezamenlijke missie. Zonder onduidelijke besluitvorming, kantoorpolitiek, onzekerheden en conflicten.

 

De grote crises in de wereld houden verband met elkaar. We zitten niet alleen midden in een klimaatcrisis en een biodiversiteitscrisis, maar tevens in een cultuurcrisis. Deze cultuurcrisis manifesteert zich ook in organisaties.

Het is van het grootste belang dat de menselijkheid in organisaties meer ruimte krijgt, waardoor organisaties dit ook naar buiten toe kunnen uitdragen en hun bijdrage kunnen leveren aan het transformeren van de andere crises.

Cruciaal hierbij is het maken van verbinding op alle niveaus: tussen teamleden, naar buiten toe en in jezelf. Erik draagt bij door zijn werk en de manier waarop hij zijn werk doet. Daarbij laat hij zich inspireren door hoe de natuur omgaat met tegenslagen en hoe evolutionaire processen verlopen.

Coachen en trainen

Erik Slotboom coacht en traint al jaren teams en organisaties in de transitie naar zelforganisatie.

erik slotboom

Zijn aanpak

Erik zorgt ervoor dat organisaties werken met meer energie en focus aan hun doelen.
Niet er omheen bewegen, maar er juist dwars doorheen. Een mogelijkheid voor diepgaande transformatie in de organisatie.

Daarbij heeft hij alles paraat van 15 jaar aan praktijkervaring met het coachen en begeleiden van teams, aangevuld met diverse methoden als Systems-Centered Training®, Holacracy en Agile/Scrum.

Erik staat bekend om zijn praktische stijl. Erik gaat aan de slag met wat er is en wat er kan, met het vertrouwen dat de gecreëerde beweging de ruimte maakt voor nieuwe mogelijkheden. Stap voor stap experimenteren en leren.

Dit werk deed hij onder andere bij Voys, Spindle, Secrid, Bossers & Cnossen, Inhealth, Snappcar, BE Factory, TalentFirst, PuntP, Belastingdienst, Rabobank, Bungalowpark Hoenderloo, Buenaparte, Aurum Europe, Coopr, Metabolic, GitLabHost en meer.

Erik in actie

hans ven veen bij kaliber
hans van veen holacracy coach bij arpa

Neem gerust contact op met Erik!

Email: erik @ energized.org
Or reach out on Linkedin