Zelforganisatie en Holacracy sessies

Laden Evenementen

Een paar jaar geleden begon communicatiebureau Coopr uit Rotterdam met Holacracy. Ze leerden de spelregels waarmee ze zonder managers/ bazen hun dagelijkse werk kunnen doen. Al werkende kregen ze het zelforganiserend-zijn steeds meer in de vingers.

Maar… waar pak je initiatief en waar laat je los? Hoe weersta je de impulsen die elke dag op je af komen? Hoe is het om als oprichter de touwtjes los te laten?

Jos deelt zijn verhaal. Hij vertelt wat Holacracy als spelregelset gebracht heeft en waar het moeilijk of zelfs pijnlijk was. Daarna hebben we ruimte voor vragen.

Ben je nieuwsgierig naar Holacracy en wil je kennismaken met deze manier van werken? Kom dan voorafgaand aan deze Meetup naar de online intro workshop.

Hartelijke groet,
Paula Nordhauzen
paula@energized.org

Inschrijven via Meetup.com of stuur een email

Handig om te weten:

15 oktober 2020
19.00-20.00
online

We openen de digitale Meetup-ruimte ongeveer 10 minuten voor aanvang (18.50 open, 19.00 start). Dus wil je de verbinding testen of vooraf een vraag stellen, je bent welkom.

Waar je moet zijn

Inschrijven via Meetup.com of stuur een email

Als je op de ‘attend’ knop drukt, krijg je direct de link naar de virtuele Zoom-ruimte waar de Meetup is op 15 oktober.

Voor wie
Iedereen, die nieuwsgierig is naar nieuwe en andere manieren van werken is welkom. Of je nou HR-medewerker, directeur of gewoon super nieuwsgierig bent; we zijn nieuwsgierig naar jouw vragen.

Share This Story

Verrijk je leiderschap
en ontmoet ondernemers met lef

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiƫle Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Title