Zelforganisatie en Holacracy sessies

Laden Evenementen

Herken jij in je rol als verandermanager of teamcoach de volgende gedachtengang?

“Ik begeleid organisaties en teams in verandering. Ik herken het patroon dat elke organisatie of systeem in de onderstroomfases doorloopt. Fases waarin vlucht- en vechtgedrag de toon zetten. Maar ook fases waarin samenwerking en integratie bepalend zijn voor de dynamiek! Zeker bij een verandering naar (meer) zelforganiserend werken.”

Als je deze gedachtengang herkent dan is deze sessie wat voor jou. Jij brengt jouw ervaring met weerstand en oude patronen op de werkvloer mee.

Inhoud sessie kort en krachtig

Holacracy is een gereedschap voor de bovenstroom. Eigenaarschap en onderlinge verwachtingen worden expliciet gemaakt en ondernemerschap wordt gestimuleerd. Maar het leren beoefenen van Holacracy vraagt ook een enorme verandering.

In deze sessie onderzoeken we gezamenlijk welke nieuwe gewoontes Holacracy vraagt en welke onderstroom-dynamieken hier helpend of remmend werken.


Voor wie

Deze sessie is voor consultants, HR-managers, teamcoaches en eigenaren/ ondernemers die een andere manier van organiseren willen onderzoeken.
Werk je als manager in een organisatie waar teams veel ruimte tot zelfsturing krijgen? Dan sluit deze sessie ook aan.

Over Hans van Veen

Hans van Veen is gecertificeerd Holacracy coach en hielp al veel organisaties met het implementeren van Holacracy. Daarnaast weet hij als geen ander hoe je als coach collega’s op de werkvloer kunt leren te leren.

Over Erik Slotboom

Erik Slotboom is ook een doorgewinterde en gecertificeerd Holacracy coach. Erik is gefascineerd geraakt door de dynamieken, die om de hoek komen kijken als een team start met zelforganisatie en raakt er niet over uitgepraat.

Inschrijven

Schrijf je in door deze workshop aan je winkelmand toe te voegen en af te rekenen met iDeal of per factuur. Als je met iDeal afrekent ontvang je ook direct een factuur in je mailbox.

De kleine letters in het groot
Aanmeldingen tegen standaardkosten krijgen tot 1 juni 2022 75% van het toegangsbewijs vergoed bij schriftelijke annulering.
Deelname is persoonsgebonden en kan enkel in overleg en met goedkeuring van Energized.org worden overgedragen aan iemand anders.
Uiterlijk een week voor het evenement – en bij voorkeur eerder – laten we weten of er voldoende deelnemers zijn en de training dus doorgang kan vinden.

Share This Story

Verrijk je leiderschap
en ontmoet ondernemers met lef

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Title