Ontdek of jouw bedrijf de succesfactoren heeft voor zelforganisatie

Welke zelforganisatie training moet je kiezen? Wat is een geschikte eerstvolgende stap voor jouw bedrijf? Is jouw organisatie wel geschikt voor zelforganisatie of Holacracy?

Met deze en andere vragen helpen we je graag een stap vooruit. Helemaal vrijblijvend. Zo snel mogelijk. We kunnen al in een eerste kennismaking een quickscan met je doen.

Je kunt ons mailen op hallo@energized.org, bellen op 085-1301795

of het contactformulier invullen

  Jouw aanvraag komt binnen

  Het begint voor ons eigenlijk heel simpel. We krijgen een mail of een telefoontje van een bedrijf. Meestal in de trant van “Hey Energized.org, ik wil graag aan de slag met zelforganisatie in mijn organisatie . Dat spreekt me namelijk erg aan. Maar ik weet niet of het kan en waar ik moet beginnen.”.

  Ons eerste doel is om te onderzoeken of de aanvrager een goede ‘fit’ is voor zowel Energized.org als zelforganisatie, eventueel met Holacracy. Liefst met een enorme ‘Hell Yeah!- factor’.

  Kennismaken met een kopje koffie

  Heel soms zien we in een oogopslag of we een super goede match zouden zijn of niet. Maar vaak willen we gewoon eerst wat meer weten over de organisatie die interesse heeft. Daarom spreken Erik, Hans, Koen, Peter of Diederick eerst af om samen een kopje koffie te drinken. Op kantoor, online of telefonisch.

  De stap naar zelforganisatie kan voelen als een grote verandering voor de organisatie. Niet echt appeltje-eitje. Daarom is een goede voorbereiding dan het halve werk. Het zou ook best kunnen dat je morgen al kunt beginnen!

  ‘Discoveren’

  Het ‘discoveren’ verloopt volgens een checklist waarbij we kijken of een organisatie aan bepaalde voorwaarden voldoet die wij belangrijk vinden. Daarbij kijken we natuurlijk niet alleen naar degene die de mail stuurt, maar ook naar de rest van de organisatie.

  Een paar punten waar we op letten zijn:

  • Ben je intrinsiek gemotiveerd om met een radicaal ander systeem aan de slag te gaan?
  • Ben je bereid een langlopend proces in te gaan?
  • Ben je ondernemend? Durf je risico’s te nemen en ben je altijd bereid te leren en af te leren?
  • Heb je vertrouwen in het team en in zelforganisatie?

  Holacracy taster of demo

  Soms helpt het om iets dieper te gaan in de kennismaking met elkaar en met name met Holacracy. Dan bieden we een Holacracy taster workshop of demo aan. Zodat zowel de organisatie als wijzelf alsnog kunnen bepalen of we een goede fit zouden zijn.

  Yes, we gaan aan de slag

  De nieuwsgierige onderzoekers hebben hun taak volbracht. Ze maken dan een voorstel voor een heldere en gezonde overeenkomst. Met duidelijke afspraken verloopt het proces uiteindelijk veel sneller.

  diederick-janse-energized

  Diederick Janse

  Diederick@energized.org

  hans van veen energized

  Hans van Veen

  hans@energized.org

  joost schouten energized

  Joost Schouten

  Joost@energized.org

  peter kunneman energized

  Peter Kunneman

  peter@energized.org

  erik slotboom

  Erik Slotboom

  erik@energized.org

  Tijd voor verandering? Who you’re gonna call?

  Als je nieuwsgierig bent om te ontdekken hoe je meer autonomie, leiderschap, ondernemerschap en heldere afspraken kunt maken in jouw bedrijf: bel of mail dan nu! We horen graag van je.

  Telefonisch contact Energized.org

  We zijn te bereiken op: 085-1301795
  Zoek je specifiek een van de coaches? Mail even. Dan bellen we je zo snel mogelijk. Beloofd.

  We zijn overal

  De coaches van Energized.org werken erg veel bij klanten. Daarom hebben we geen kantoor van bakstenen of hout. We werken momenteel in Nederland, België en Polen. Als je graag wilt afspreken, dan vinden we altijd een plek.

  Zelforganisatie werkt voor verschillende bedrijven ongeacht grootte of werkgebied

  Wij werken onder andere met:

  holacracy organisaties nederland