Open inschrijving

Holacracy Practitioner Training

€ 2.795,- ex btw

Energized.org is de enige Nederlandse Holacracy Provider die de Holacracy Practitioner Training aanbiedt. De Practitioner Training is een training met open inschrijving. De training duurt 4,5 dag.

Stel dat je een nieuwe sport wilt gaan beoefenen, die je nog nooit gespeeld hebt. Lees je dan alleen de spelregels? Nee, dan ga je het veld op met een ervaren professional en ga je het zelf doen. Tijdens deze Holacracy training leer je continu de link te leggen tussen zelforganisatie in theorie en de praktijk

Tijdens deze Holacracy training leer je continu de link te leggen tussen zelforganisatie in theorie en de praktijk. Met deze training maak je een verdiepingsslag en een ontwikkeling van je vaardigheden door. Je leert om door een nieuwe bril te kijken naar het werk dat gedaan moet worden. De groep, de trainer en de combinatie van theorie en praktijk maken deze training tot samenkomst vol nieuwe en diepere inzichten, die echt beklijven.

Gegevens

  • Datum: 17 Juni – 21 Juni
  • Tijd: 09.00 – 17.00
  • Kosten: € 2795 ex BTW

Locatie

  • Seats2Meet
  • Moreelsepark 65
  • 3511 EP Utrecht
Foto van Koen Bunders

Koen Bunders

Koen Bunders is niet alleen een ervaren Holacracy coach, maar ook een gepassioneerde trainer. Hij is als geen ander goed in een precieze en zorgvuldige implementatie van Holacracy.

Foto van Ellen Maassen

Ellen Maassen

Ellen Maassen combineert inzichten van Holacracy en burgerberaden om organisaties te helpen met gezamenlijk én efficiënter beslissen en handelen.

Meer informatie

We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wil weten over onze Holacracy Practitioner Training of dat je nog vragen hebt. We proberen hier alvast wat meer informatie te geven, maar neem gerust contact met ons op. We helpen je dan graag persoonlijk verder.


Voor wie is deze training?


We raden aan om mensen met een standaardrol
zoals Facilitator, Secretaris, Lead Link of Rep Link
de Practitioner Training te laten volgen.
Ook mensen die een belangrijke rol in de
implementatie spelen, zoals sponsors en coaches,
hebben veel baat bij de training.

Iedereen, die in een Holacracy organisatie werkt
of wil werken, ervaart de voordelen van het volgen
van deze training.

Wat zijn de leerdoelen?


• Theoretisch en praktisch verdiepen van het begrip van zelforganisatie middels Holacracy

• Faciliteren van rol- en werkoverleggen volgens de spelregels van Holacracy (met veel aandacht voor veel voorkomende valkuilen)

• Leren werken met spanningen als brandstof voor continue verbetering (en de gereedschappen die Holacracy daarvoor biedt)

• Toetsen van bezwaren aan objectieve criteria

• Kennismaken met de minimale voorwaarden en gewoontes op het gebied van persoonlijke zelforganisatie

• Communiceren en afstemmen over de grenzen van autonome cirkels heen (op organisatieniveau)

• Begrijpen en toepassen van de spelregels uit de Holacracy-grondwet

Wat is het resultaat van de training?

Na de training hebben de deelnemers een diepgaander begrip van de principes en spelregels en kunnen deze meer zelfstandig toepassen. Deelnemers maken een enorme sprong in hun ontwikkeling en leerproces.

Hoe lang duurt een Holacracy Practitioner Training?

De training duurt 4,5 dag waarbij we dagelijks werken van 9.00-17.00 en op vrijdag van 9.00-13.00.

Wat is de aanpak?

‘Leren door te doen’ staat centraal in deze training. Je gaat dus zelf ervaren hoe het is om te faciliteren, om bezwaar te maken, te denken en te handelen vanuit rollen en spanningen in te brengen. Daardoor is de training een combinatie van levendige oefeningen, inspirerende begeleiding waardoor je leert anders naar werk te kijken en praktische toelichtingen op de achterliggende theorie.

Wat vonden zij ervan?

De balans tussen inhoud, oefenen en ‘in de praktijk’ toepassen bij Hygean maakt dit een training die je echt bijblijft en praktische tools geeft om, ook in een organisatie die geen Holacracy gebruikt, direct in je dagelijkse werk toe te passen.

Jorrit Steenbeek

Adviseur bij Het Zuiderlicht

Deze methode draagt heel goed bij meer eigenaarschap in een organisatie en daarbij doelgericht overleggen. Het maakt je als organisatie (of cirkel) impactvoller en verhoogt de betrokkenheid van alle medewerkers.

Wendy van Ulden

Projectleider Stichting G1000

De training is onmisbaar voor iedereen die aan de slag wil met holacratie, en de manier waarop de training verzorgd is, is uitermate prettig.

Wim Pécasse

Partner bij BubbleBizz

Ik vond het echt een topweek. Met gelijkgestemden vanuit allerlei verschillende hoeken en organisaties een week lang leren over een onderwerp waar je wat mee wilt. Locatie was prettig, alles goed geregeld en verzorgd, programma mooi afwisselend en inspirerende trainers die Holacracy ‘ademen’.

Jan van der Wegen

People Lead bij Great Place To Work

Deelnemers vertellen

Heb je toch nog vragen?

Wij willen graag kennis met je maken. Vul onderstaand formulier in of bel gewoon naar 085-13017195.

Contact form

Name(Required)