Wij werken
samen

Wij werken samen met veel pioniers, waaronder onze klanten. Daarnaast slaan we de handen ineen met een aantal samenwerkingspartners, die goed aansluiten bij ons eigen vakgebied. Bijvoorbeeld op het gebied van teamcoaching en verregaande organisatieontwikkeling rondom een gedeelde purpose.

peter kunneman coach

Peter Kunneman van Licht op de Zaak

Peter Kunneman baseert zijn werk als teamcoach op de principes van de Theorie van Levende Menselijke Systemen van dr. Yvonne Agazarian en het daarop gebaseerde Systems-Centered® Training (SCT®). Peter is gelicenseerd SCT® practitioner en kent en begrijpt het werken met mensen in organisaties vanuit verschillende rollen die hij in zijn carrière heeft vervuld: partner (Accenture), organisatieadviseur, ondernemer, directeur, coach en teamcoach.

Tom Thomison van Encode.org

Energized.org is bezig om een For-Purpose Enterprise te worden. Een structuur waarin naast het werk, ook de onderlinge relaties en de wettelijke structuur zijn ingericht rondom onze purpose. Tom Thomison begeleidt ons daarbij. Hij was meer dan tien jaar geleden een van de mede-oprichters van HolacracyOne, het moederbedrijf van Holacracy. Omdat hij zag dat Holacracy organisaties meer wilden startte hij encode.org.

tom thomison for-purpose enterprise