Ben je nieuwsgierig naar Holacracy, overweeg je Holacracy te gaan implementeren of werk je er al mee, dan ben je van harte welkom op het Holacracy Event op 6 februari in Amsterdam!

Energized.org, Springest and HolacracyOne hebben de handen ineen geslagen om een Meetup neer te zetten voor Holacracy fans. Bijzonder is dat deze keer Brian Robertson, bedenker van Holacracy, ook een presentatie zal geven. 

Het event wordt gehouden bij Springest in het hartje van Amsterdam. Ruben Timmermans van Springest was een van de eersten in Nederland die zo enthousiast was over Holacracy dat hij het wilde implementeren in zijn eigen bedrijf Springest. Dus als je wilt weten hoe het is om in een Holacracy omgeving te werken of eens wilt praten met mensen die er al een paar jaar meewerken, kom dan zeker eens een kijkje nemen in dit dynamische bedrijf.

HolacracyOne is het moederbedrijf van Holacracy. Zij organiseren een Practioner Training in Amsterdam voor tientallen Holacracy enthousiastelingen. Brian Robertson en zijn collega’s komen ook naar de Meetup. Dit is je kans om een van de Holacracy oprichters in levende lijve te ontmoeten.

Energized.org ondersteunde Springest en andere organisaties bij de implementatie van Holacracy. Omdat we inmiddels ook ervaring hebben opgedaan met Holacracy implementatie op grote schaal vertellen we daar tijdens deze Meetup ook meer over.

Je krijgt deze avond ook de gelegenheid om een praatje te maken met de mensen van HolacracyOne en de cursisten van van de Practioners Training.

De Meetup begint om 19.00. Vergeet niet om je plaatsje te reserveren op Meetup als je wilt komen.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!