Voorproefje! Ervaar Holacracy® zelf in theorie en praktijk

Een meer flexibele en dynamische organisatiestructuur met Holacracy

Je overweegt om het werk in de organisatie anders inrichten, om medewerkers meer mogelijkheden te geven om te ondernemen en je wilt dat de organisatie dynamischer en flexibeler is. Holacracy biedt je een kant-en-klare tool om zelforganiserend te gaan werken.

Tijdens deze Holacracy Taster in Groningen van een halve dag vertellen we je hoe deze sociale technologie eruit ziet en waarom organisaties ervoor kiezen. De regels in Holacracy zijn heel helder. Ook de overlegstructuur kent heldere regels. Daarom ga je tijdens een simulatie zelf ervaren hoe het is om een overleg bij te wonen als je zelforganiserend werkt.

Andere data
Geef je op!

Waarom Holacracy®?

Holacracy helpt organisaties om:
– sneller beslissingen te nemen
– gemakkelijker op te schalen
– meer slagkracht te krijgen
– ruimte te maken voor ondernemende medewerkers

Misschien heb je het boek Getting Teams Done gelezen, ben je een keer bij een Meetup geweest of ben je enthousiast geworden over Holacracy door een webinar van de bedenker Brian Robertson. En nu wil je het graag eens ervaren. Kom dan naar deze Holacracy Taster in Groningen.

Programma Holacracy Taster

Tijdens dit evenement:

  • we beginnen met een refresher over het hoe en wat van Holacracy
  • doe je zelf mee aan een simulatie van een roloverleg (Governance meeting)
  • kun je al je vragen stellen aan onze gecertificeerde Holacracy coaches
  • tot slot heb je gelegenheid om met een drankje nog even na te praten en ervaringen te delen

Om 16.00 begint de Zelforganisatie & Holacracy Meetup waar geïnteresseerden en beoefenaars met elkaar in gesprek kunnen gaan. Gratis, maar je moet je wel even aanmelden.

holacracy taster uitleg wat is holacracy
holacracy taster uitleg wat is holacracy
wat is holacracy taster
holacracy taster uitleg wat is holacracy

Ervaringen:

Leuk om achtergrond te krijgen en een simulatie te doen. Mooie combi. Ik vond het zeer waardevol.

Inge Poorthuis

Een goede introductie tot de basis van Holacracy. Er is nog zoveel meer om te ontdekken, maar voor mensen zonder Holacracy ervaring is dit een goede eerste stap. Trainers nemen voldoende tijd om vragen te beantwoorden en de interactieve simulatie biedt een goede inkijk in de dagelijkse Holacracy praktijk.

Marco Vossen

Inspirerend! Ik vond de presentatie erg leuk, net als de interactie met andere geïnteresseerden. Tijdens de simulatie voelde ik echt de energie en het enthousiasme voor deze manier van organiseren.

Deelnemer
This Holacracy Taster is a great way to get a first impression of what Holacracy is and a nice way to get to know some like-minded people. The trainer Diederick Janse is a very likeable guy who knows what he is talking about and who really does what he preaches.
Dr. Waldemar Kremser, Radboud University Nijmegen
De Holacracy Taster is een fijne manier om het zelf te kunnen ontdekken. Erover praten is heel anders dan het echt zelf doen. Ik deed mee aan het Roloverleg en dat was echt een eye-opener!
Mireille Teekens, Clearwater Ship Management
De Taster is een fijne combinatie tussen theorie en praktijk. Daardoor kon ik het echt ervaren. Bijvoorbeeld dat de regels van Holacracy ruimte en structuur tegelijk bieden.
Gemmie Reinen, maakt ondernemen in de zorg aantrekkelijk
A Taster is a perfect Holacracy test drive.
Jun Xiao

De trainer

Het programma wordt begeleid door Diederick Janse. Diederick is Holacracy coach en trainer. Daarnaast is hij een van de auteurs van het boek Getting Teams Done.

diederick janse holacracy coach nederland author getting teams done
Geef je op!