Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hoe is de overstap naar zelforganisatie bij de Volksbank gegaan? Welke keuzes hebben ze bij Indi gemaakt? Een avond vol zelforganisatie en Holacracy verhalen van ervaren beoefenaars en coaches.

Op 19 november is de Zelforganisatie Meetup Noord in Leek (bijna Groningen). We spreken af om 17.00 en gaan dan eerst pizza eten en hebben even de kans om kennis te maken.

Over de Meetup

Eric Dik is Programmamanager Zelforganisatie van de Volksbank komt vertellen over de stap naar zelforganisatie, de uitdagingen die ze tegen zijn gekomen en wat het ze gebracht heeft.

Sybrand Brouwer van INDI is gastheer en heeft als directeur inmiddels een paar jaar ervaring met het loslaten van verantwoordelijkheden en het stimuleren van autonomie op de werkvloer.

Natuurlijk kun je tijdens deze avond ook al je vragen stellen.

Deze Meetup bestaat uit een kleine club mensen die vooral enthousiast en nieuwsgierig zijn. Dit is de achtste Holacracy Meetup in Noord-Nederland en we verwelkomen je graag. Laat door middel van onderstaand formulier even weten of je komt, dan houden we een plekje voor je vrij.

Zelforganisatie Meetup The North #8 Facts:

  • Datum: 19 november 2019
  • Tijd: 17.00-19.00
  • Locatie: INDI, Potklei 5, 9351 VS Leek (direct bij de afslag)
  • Kosten: 0 euro, wel graag aanmelden

Programma:

Kennismaken en pizza!
Spreker(s)
Q&A
Napraten met andere aanwezigen

Optioneel: doe mee aan de intro workshop voorafgaand aan de Meetup

Over zelforganisatie en Holacracy

Bij zelforganisatie wordt het overstijgende doel van de organisatie vertaald naar doelen op teamniveau. Dat teamdoel staat vast, maar binnen de afgesproken regels (bijvoorbeeld met Holacracy als ‘besturingssysteem’) heeft het team de volledige vrijheid om zelf te bepalen hoe ze dat willen bereiken. Bij zelforganisatie is er veel vrijheid om zelf te organiseren, maar wel met het gezamenlijk doel als leidraad.

Holacracy is een ‘practice’. Een manier van werken. En het is een compleet systeem waarmee je werk organiseert. Dat systeem bevat alle regels en processen die zorgen voor een eerlijke besluitvorming. In Holacracy is de purpose – het doel van de organisatie – de baas en niet de CEO of een manager.

Ja, ik kom naar de Meetup!

Schrijf je door middel van onderstaand formulier in.

Wat je zoal kunt verwachten

We proberen regelmatig verslag te doen van alle leringen tijdens Meetups. Je kunt blogs, filmpjes en verslagen met takeaways terugvinden op ons blog.

 

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.