Laden Evenementen

Ben je nieuwsgierig wie er pionieren met zelforganisatie en/ of het raamwerk dat Holacracy® biedt? Of hoor je graag ervaringen van anderen?

Kom dan op 29 mei 2019 naar de Zelforganisatie Meetup in Rotterdam.

Energized.org organiseert een Meetup over zelforganisatie, kant-en-klare regelsets zoals Holacracy. Het doel is om een laagdrempelig kennismakingsevenement neer te zetten met veel interactie en groepsgesprekken.

Programma van de Meetup
Na een korte inleiding van Hans van Veen van Energized.org gaan we in groepjes uiteen. Tijdens deze break out sessies onderzoeken we specifieke onderwerpen. Deze onderwerpen bepalen we ter plekke en we rekenen daarbij ook op jouw inbreng. Wil je weten waarom organisaties kiezen voor zelforganisatie? Valkuilen bespreken? Of nog specifieker ingaan op een onderwerp zoals ‘waarderen en belonen’? Zet het op de agenda!

Elke groep wordt begeleid door een facilitator en na afloop bespreken we de bevindingen. Daarna is er ook ruim de tijd om nog meer nieuwe bekenden te ontmoeten en ervaringen te delen.

Laat door middel van onderstaand formulier even weten of je komt, dan houden we een plek voor je vrij.

Zelforganisatie & Holacracy Meetup Rotterdam #5

Datum: 29 mei 2019
Tijd: 16.00 – 18.00
Locatie: Rotterdam, details volgen
Kosten: 0 euro, wel graag aanmelden via het formulier hieronder

Over Hans van Veen van Energized.org

zelforganisatie hans van veen coach

Hans van Veen ondersteunt organisaties met zelforganisatie. Dat doen hij door trainingen en workshops over verschillende aspecten van zelforganisatie, zoals eerlijk en snel beslissingen nemen, agile organiseren en ondernemerschap op de werkvloer. Een van de manieren om de volledige stap naar zelforganisatie te zetten is het je eigen maken van Holacracy®. Hans is gecertificeerd Holacracy coach.

Over zelforganisatie en Holacracy

Bij zelforganisatie wordt het overstijgende doel van de organisatie vertaald naar doelen op teamniveau. Dat teamdoel staat vast, maar binnen de afgesproken regels (bijvoorbeeld met Holacracy als ‘besturingssysteem’) heeft het team de volledige vrijheid om zelf te bepalen hoe ze dat willen bereiken. Bij zelforganisatie is er veel vrijheid om zelf te organiseren, maar wel met het gezamenlijk doel als leidraad.

Holacracy is een ‘practice’. Een manier van werken. En het is een compleet systeem waarmee je werk organiseert. Dat systeem bevat alle regels en processen die zorgen voor een eerlijke besluitvorming. In Holacracy is de purpose – het doel van de organisatie – de baas en niet de CEO of een manager. Lees hier meer over het hoe, wat en waarom van Holacracy en vraag eventueel de verkorte spelregels aan.

Ja, ik kom naar de Meetup!

Schrijf je door middel van onderstaand formulier in. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar wel graag even je plek reserveren.

Vragen, plannen of creatieve ideeën?

Neem contact op met Paula Nordhauzen (paula@energized.org)

We ontmoeten je graag.

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!