Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Holacracy bij Voys en Spindle, 5 jaar later

Maart 2015: bij Voys en Spindle ontdekten ze Holacracy. Ze lieten er geen gras over groeien. Mark Vletter ondertekende vrijwel direct de Holacracy grondwet want het sloot naadloos aan op hun manier van werken: geen managers en autonomie bij de medewerkers zelf.

Wouter Koetze en Rosien van Toor vertellen tijdens de Meetup op 4 maart 2020 hoe het nu – 5 jaar later – gaat met het beoefenen van Holacracy.

16.30-17.00 Inloop
17.00-19.00 Meetup met Rosien, Wouter, een ervaren Holacracy coach en pizza

Lees ook het interview met Jorg Vletter over de keuze voor Holacracy en de eerste ervaringen.

Ja, ik kom naar de Meetup!

Schrijf je door middel van onderstaand formulier in of via de pagina van Meetup.com.

Optioneel: de introductie workshop Holacracy

Voorafgaand aan de Meetup geven we een Taster, oftewel een introductie workshop, waarbij je kunt proeven van het werken met Holacracy. Geef je hier op als je interesse hebt.

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.