Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hoe kun je werken zonder bazen of managers? En hoe doe je dat dan als je geen manager meer hebt? Waar loop je tegenaan en wat werkt juist als hartstikke goed? Op 3 september is de Zelforganisatie Meetup in Groningen.

Tijdens deze Meetup natuurlijk kun je zelf vragen stellen of onderwerpen aandragen en nemen we tijd om even bij te praten met drankje.

Over de Meetup

We doen weer eens een Meetup ronde tafel stijl. Dus geen sprekers, maar veel interactie en gelegenheid om met elkaar mee te denken en van elkaar te leren. De ervaring leert dat dat zowel nuttig is voor nieuwkomers als voor meer ervaren beoefenaars.

We staan te popelen om mensen te ontmoeten die een vernieuwende visie op organisaties hebben en voor wie het misschien zelfs al dagelijkse kost is. Daar krijgen we energie van!

Deze Meetup bestaat uit een kleine club mensen die vooral enthousiast en nieuwsgierig zijn. Dit is de zevende Holacracy Meetup in Groningen en we verwelkomen je graag. Laat door middel van onderstaand formulier even weten of je komt, dan houden we een plekje voor je vrij.

Zelforganisatie Meetup The North #7 Facts:

  • Datum: 3 september 2019
  • Tijd: 16.00-18.00
  • Locatie: Bossers & Cnossen, Wasaweg, Groningen
  • Kosten: 0 euro, wel graag aanmelden

Programma:

Spreker(s)
Q&A
Napraten met andere aanwezigen

Over zelforganisatie en Holacracy

Bij zelforganisatie wordt het overstijgende doel van de organisatie vertaald naar doelen op teamniveau. Dat teamdoel staat vast, maar binnen de afgesproken regels (bijvoorbeeld met Holacracy als ‘besturingssysteem’) heeft het team de volledige vrijheid om zelf te bepalen hoe ze dat willen bereiken. Bij zelforganisatie is er veel vrijheid om zelf te organiseren, maar wel met het gezamenlijk doel als leidraad.

Holacracy is een ‘practice’. Een manier van werken. En het is een compleet systeem waarmee je werk organiseert. Dat systeem bevat alle regels en processen die zorgen voor een eerlijke besluitvorming. In Holacracy is de purpose – het doel van de organisatie – de baas en niet de CEO of een manager.

Ja, ik kom naar de Meetup!

Schrijf je door middel van onderstaand formulier in.

Wat je zoal kunt verwachten

We proberen regelmatig verslag te doen van alle leringen tijdens Meetups. Je kunt blogs, filmpjes en verslagen met takeaways terugvinden op ons blog.

We ontmoeten je graag.

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!