Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ben je nieuwsgierig wie er pionieren met zelforganisatie en/ of het raamwerk dat Holacracy® biedt? Of hoor je graag ervaringen van anderen?

Kom dan op 14 oktober 2019 naar de 2e Zelforganisatie Meetup in Almere.

Energized.org organiseert een Meetup over zelforganisatie, kant-en-klare regelsets zoals Holacracy. Het doel is om een laagdrempelig kennismakingsevenement neer te zetten met veel informatie over zelforganisatie en groepsgesprekken.

We zijn te gast bij Enreach (eerder bekend als Voiceworks of Within Reach Group). Bij Enreach werken ze nu al een paar jaar met Holacracy. Bovendien is de organisatie gigantisch gegroeid en operationeel in meerdere landen.

Programma van de Meetup

Koen Bunders is Holacracy coach en geeft een korte inleiding in zelforganisatie met Holacracy.

HR-medewerkers Kim Helmer en Anita Klaver zullen ons een update geven van de laatste ontwikkelingen.

We zorgen dat we ruim de tijd hebben om vragen te beantwoorden over zelforganisatie, Holacracy en gerelateerde HR-zaken.

Laat door middel van onderstaand formulier even weten of je komt, dan houden we een plek voor je vrij.

Zelforganisatie & Holacracy Meetup Almere #2

Datum: 14 oktober 2019
Tijd: 15.00 – 17.00
Locatie: Enreach (Voiceworks), Almere
Kosten: 0 euro, wel graag aanmelden via het formulier hieronder

Over zelforganisatie en Holacracy

Bij zelforganisatie wordt het overstijgende doel van de organisatie vertaald naar doelen op teamniveau. Dat teamdoel staat vast, maar binnen de afgesproken regels (bijvoorbeeld met Holacracy als ‘besturingssysteem’) heeft het team de volledige vrijheid om zelf te bepalen hoe ze dat willen bereiken. Bij zelforganisatie is er veel vrijheid om zelf te organiseren, maar wel met het gezamenlijk doel als leidraad.

Holacracy is een ‘practice’. Een manier van werken. En het is een compleet systeem waarmee je werk organiseert. Dat systeem bevat alle regels en processen die zorgen voor een eerlijke besluitvorming. In Holacracy is de purpose – het doel van de organisatie – de baas en niet de CEO of een manager. Lees hier meer over het hoe, wat en waarom van Holacracy en vraag eventueel de verkorte spelregels aan.

Over de vorige keer

Je vindt de takeaways en foto’s van de eerste Zelforganisatie & Holacracy Meetup in Almere in het artikel Takeaways Zelforganisatie Meetup Almere.

Ja, ik kom naar de Meetup!

Schrijf je door middel van onderstaand formulier in. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar wel graag even je plek reserveren.

Vragen, plannen of creatieve ideeën?

Neem contact op met Paula Nordhauzen (paula@energized.org)

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.