Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ben je nieuwsgierig wie er pionieren met zelforganisatie en/ of het raamwerk dat Holacracy® biedt? Of hoor je graag ervaringen van anderen?

Kom dan op 14 oktober 2019 naar de 2e Zelforganisatie Meetup in Almere.

Energized.org organiseert een Meetup over zelforganisatie, kant-en-klare regelsets zoals Holacracy. Het doel is om een laagdrempelig kennismakingsevenement neer te zetten met veel informatie over zelforganisatie en groepsgesprekken.

We zijn te gast bij Enreach (eerder bekend als Voiceworks of Within Reach Group). Bij Enreach werken ze nu al een paar jaar met Holacracy. Bovendien is de organisatie gigantisch gegroeid en operationeel in meerdere landen.

Programma van de Meetup

Koen Bunders is Holacracy coach en geeft een korte inleiding in zelforganisatie met Holacracy.

HR-medewerkers Kim Helmer en Anita Klaver zullen ons een update geven van de laatste ontwikkelingen.

We zorgen dat we ruim de tijd hebben om vragen te beantwoorden over zelforganisatie, Holacracy en gerelateerde HR-zaken.

Laat door middel van onderstaand formulier even weten of je komt, dan houden we een plek voor je vrij.

Zelforganisatie & Holacracy Meetup Almere #2

Datum: 14 oktober 2019
Tijd: 15.00 – 17.00
Locatie: Enreach (Voiceworks), Almere
Kosten: 0 euro, wel graag aanmelden via het formulier hieronder

Over zelforganisatie en Holacracy

Bij zelforganisatie wordt het overstijgende doel van de organisatie vertaald naar doelen op teamniveau. Dat teamdoel staat vast, maar binnen de afgesproken regels (bijvoorbeeld met Holacracy als ‘besturingssysteem’) heeft het team de volledige vrijheid om zelf te bepalen hoe ze dat willen bereiken. Bij zelforganisatie is er veel vrijheid om zelf te organiseren, maar wel met het gezamenlijk doel als leidraad.

Holacracy is een ‘practice’. Een manier van werken. En het is een compleet systeem waarmee je werk organiseert. Dat systeem bevat alle regels en processen die zorgen voor een eerlijke besluitvorming. In Holacracy is de purpose – het doel van de organisatie – de baas en niet de CEO of een manager. Lees hier meer over het hoe, wat en waarom van Holacracy en vraag eventueel de verkorte spelregels aan.

Over de vorige keer

Je vindt de takeaways en foto’s van de eerste Zelforganisatie & Holacracy Meetup in Almere in het artikel Takeaways Zelforganisatie Meetup Almere.

Ja, ik kom naar de Meetup!

Schrijf je door middel van onderstaand formulier in. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar wel graag even je plek reserveren.

Vragen, plannen of creatieve ideeën?

Neem contact op met Paula Nordhauzen (paula@energized.org)

We ontmoeten je graag.

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!