Zelforganisatie en Holacracy sessies

Laden Evenementen

Zijn vergaderingen een energielek? In deze workshop leer je hoe je zelf in kunt grijpen als je merkt dat je geen energie meer krijgt van wat je doet of hoe je het doet.

Wat je leert

In deze workshop leer je functionele en disfunctionele rollen van elkaar te onderscheiden. Als je deze rollen in jezelf en anderen herkent kun je ook vervolgstappen nemen. Zo krijg je vlottere vergaderingen en meer plezier in wat je doet.

In deze workshop kijken we naar het team als geheel en naar individuen. Je leert rollen bij jezelf waar te nemen en functioneel te maken. Zo kun je het team helpen te ontwikkelen en krijg je zelf meer begrip voor en grip op je rollen.

Inschrijven

Praktisch!

Tijdens deze workshop introduceert Erik Slotboom een model voor functionele en disfunctionele rollen. Hij leert je hoe je je eigen rollen kunt onderzoeken en hoe je kunt herkennen wanneer ze actief zijn. Tot slot krijg je praktische tips om hier mee om te gaan.

Inschrijven

Schrijf je in door deze workshop aan je winkelmand toe te voegen en af te rekenen met iDeal of per factuur. Als je met iDeal afrekent ontvang je ook direct een factuur in je mailbox.

Inschrijven

De kleine letters in het groot
Aanmeldingen tegen standaardkosten krijgen tot 2 januari 2022 75% van het toegangsbewijs vergoed bij schriftelijke annulering.
Deelname is persoonsgebonden en kan enkel in overleg en met goedkeuring van Energized.org worden overgedragen aan iemand anders.
Uiterlijk een week voor het evenement – en bij voorkeur eerder – laten we weten of er voldoende deelnemers zijn en de training dus doorgang kan vinden.

Share This Story

Verrijk je leiderschap
en ontmoet ondernemers met lef

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Title