Zelforganisatie en Holacracy sessies

Laden Evenementen

In een goed team heb je veel verschillen en die benut je.
Samen dragen de teamleden met het werk bij aan de missie van het bedrijf.
Dat loopt lekker als je effectief kunt communiceren.

Communicatie is een geheim wapen.

Vaak denken we het allemaal wel te kunnen.
Maar wat blijkt? Als je jezelf traint in communicatie, maak je als team grote sprongen door.
Want communicatie is gedrag. Gedrag waarmee je impact hebt op je werkrelaties. Die relaties hebben betrekking op het werk dat je samen doet in rollen, en hoe je als collega’s met elkaar omgaat.

In deze workshop leer je je eigen communicatie – en die van je team – te analyseren.

Inschrijven

Inhoud sessie kort & krachtig

Je leert:

  • wat alarmbellen zijn
  • hoe communicatiepatronen kunnen helpen om meer veiligheid en vertrouwen te creëren
  • hoe je je doelen bereikt (en dan echt veel sneller en efficiënter)
  • hoe je persoonlijke en feitelijke informatie kunt afstemmen op het doel
  • actief te luisteren
  • communicatie als een peilstok te gebruiken om te begrijpen wat er gaande is in je team
  • een aantal patronen, waar je jezelf ook op leert te betrappen, zoals klagen, ja, maar-en en roddelen

Voor wie

Iedereen, die:

  • kort en krachtig wil leren informatie over te brengen
  • het belangrijk vindt dat je zowel persoonlijk als werkgerelateerd een stressvrije omgang met elkaar hebt
  • zin heeft in een korte, speelse, interactieve workshop

Communicatie X Zelforganisatie

Meer begrip en inzicht in je communicatie, leidt tot een meer volwassen stijl. Die stijl draagt zeker bij als je leiderschap wilt tonen in je werkrollen. Binnen zelforganisatie wordt dat van je verwacht. Door deze training kun je je rollen nog scherper vervullen. Een volgend level voor je rollen dus!

Doordat je meer inzicht krijgt in de communicatie binnen het team, kun jij leren om interventies te doen. Zo werk je in rollen samen en leer je de verschillen tussen rollen en mensen juist heel goed te benutten. Je hoeft geen ervaring met zelforganisatie te hebben.

Bonus: intervisiesessie

We werken met veel voorbeelden van de werkvloer. Daarom doen we een week na de workshop een intervisie sessie. Die is optioneel. In die sessie bespreken we een casus, die je zelf inbrengt.

Inschrijven

Schrijf je in door deze workshop aan je winkelmand toe te voegen en af te rekenen met iDeal of per factuur. Als je met iDeal afrekent ontvang je ook direct een factuur in je mailbox.

Inschrijven

De kleine letters in het groot
Aanmeldingen tegen standaardkosten krijgen tot 20 januari 2022 75% van het toegangsbewijs vergoed bij schriftelijke annulering.
Deelname is persoonsgebonden en kan enkel in overleg en met goedkeuring van Energized.org worden overgedragen aan iemand anders.
Uiterlijk een week voor het evenement – en bij voorkeur eerder – laten we weten of er voldoende deelnemers zijn en de training dus doorgang kan vinden.

Share This Story

Verrijk je leiderschap
en ontmoet ondernemers met lef

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Title