Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Voorproefje! Ervaar S3 en Holacracy® zelf in theorie en praktijk in het Nederlands

Je overweegt om het werk in de organisatie anders inrichten, om medewerkers meer mogelijkheden te geven om te ondernemen en je wilt dat de organisatie dynamischer en flexibeler is. Dan kom je een aantal alternatieven op een traditionele management hiërarchie tegen zoals S3 en Holacracy.

In samenwerking met Rebelwise schreven we een artikel over de overeenkomsten en verschillen tussen S3 en Holacracy ‘‘Het moet anders’ | Een eerste oriëntatie op S3 en Holacracy. En om je nog beter de overeenkomsten en verschillen te laten ervaren geven we op dezelfde dag een introductie workshop S3 en een workshop Holacracy.

Tijdens deze dag vertellen we onder andere hoe deze sociale technologie eruit ziet en waarom organisaties ervoor kiezen. Je gaat het ook zelf ervaren door bij beide workshops tijdens een simulatie zelf mee te doen aan een overleg.

 

Schrijf je nu in!

Programma

Ochtend: S3 workshop door Rebelwise
Middag: Holacracy workshop door Energized.org

De dag duurt van 9.00-17.00 en is inclusief lunch.

Zelforganisatie professionals

De S3 workshop wordt verzorgd door Erik Soonieus en Josje van de Kerkhof.

De Holacracy workshop van Energized.org wordt verzorgd door Koen Bunders en Hans van Veen.

Inschrijven voor de workshop

De kosten bedragen 250 ex btw, dat is inclusief lunch en het boek Getting Teams Done.
Je kunt er ook voor kiezen om één van de workshops te volgen. Neem dan even contact met ons op.

Schrijf je nu in!

holacracy introductie training

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.