Zelforganisatie en Holacracy sessies

Laden Evenementen

Organiseren op basis van purpose. Het werk op basis van wat je bedoeling is in plaats van steeds weer dezelfde taken uitvoeren. Dat geeft energie!

In deze workshop onderzoeken we hoe je jouw eigen purpose (ook als je die nog niet helder onder woorden hebt gebracht) afstemt op de purpose van het werk. En hoe je dat werk zodanig inricht dat je echt een richting hebt, en op basis daarvan ook weet wat je vandaag te doen hebt.

Je kunt een hele organisatie zelfs inrichten op basis van purpose, onder andere met de spelregels van Holacracy. Daarmee bouw je een compleet purpose-organogram.

In deze workshop leer je om je handelingen af te stemmen op de purpose en als het ware op de stoel van jouw purpose te gaan zitten. Dat geeft je een heel nieuwe blik op het werk en maakt energie vrij.

Inschrijven

Inhoud sessie kort & krachtig

Je leert:

  • wat purpose is
  • hoe je je eigen purpose zoektocht voort kunt zetten
  • hoe je purpose kunt gebruiken in je werk
  • hoe je je eigen purpose afstemt op die van de organisatie of je eigen rollen

Voor wie

Iedereen, die nu al in een Holacracy-organisatie werkt maar merkt dat het werk toch steeds weer op hetzelfde neerkomt. Of als je nieuwsgierig bent hoe je nog meer uit purpose-gedreven werk kunt halen.

Ook als je in een ‘gewone’ functie in een bedrijf met een management-hiërarchie werkt, heb je er baat bij om te leren vanuit een bedoeling te werken. Je bent welkom, laat even weten of je bekend bent met Holacracy, dan houden we daar rekening mee.

Inschrijven

Schrijf je in door deze workshop aan je winkelmand toe te voegen en af te rekenen met iDeal of per factuur. Als je met iDeal afrekent ontvang je ook direct een factuur in je mailbox.

Inschrijven

De kleine letters in het groot
Aanmeldingen tegen standaardkosten krijgen tot 20 februari 2022 75% van het toegangsbewijs vergoed bij schriftelijke annulering.
Deelname is persoonsgebonden en kan enkel in overleg en met goedkeuring van Energized.org worden overgedragen aan iemand anders.
Uiterlijk een week voor het evenement – en bij voorkeur eerder – laten we weten of er voldoende deelnemers zijn en de training dus doorgang kan vinden.

Share This Story

Verrijk je leiderschap
en ontmoet ondernemers met lef

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Title