Laden Evenementen

De kwaliteit van de Holacracy® beoefening begint bij jezelf!

De coaching en ondersteuning van coaches tijdens het werk- en roloverleg van de cirkel(s) is vooral met focus op het team. Echter, Holacracy gaat niet alleen over team overleggen. Deze training vult een soepele leerweg van Holacracy aan door aandacht te schenken aan de individuele aspecten van zelforganisatie. De kwaliteit van Holacracy beoefening van het geheel hangt sterk af van de beoefening van de individuele leden van de groep.

Krijg overzicht, leer jezelf nuttige gewoontes aan en krijg rust door controle. Tijdens deze 2 dagen krijg je ook de tijd om verschillende tools te ontdekken en een begin te maken met het organiseren van je eigen werk.

Het resultaat van de workshop ‘Persoonlijke Zelforganisatie’

Na de training zullen de deelnemers beter in staat zijn om voor zichzelf te zorgen en nog beter bij te dragen aan de team beoefening van zelforganisatie met Holacracy.

De belangrijkste speerpunten in deze training zijn:

  • Hoe controle te krijgen en te houden over alles wat aandacht vraagt
  • Perspectief en het nemen van besluiten.

De aanpak

De training is op maat gemaakt voor Holacracy.

Inhoudelijk is de training vooral geïnspireerd op het werk van David Allen (Getting Things Done) en andere auteurs zoals Greg McKeown, Christopher Avery en Tony Schwartz.

Leer van de jarenlange ervaring van de coaches van Energized.org

Energized.org onderscheidt zich met de meest ervaren Holacracy coaches die er in Nederland zijn. Sinds we de eerste implementatie in Nederland deden bij Springest hebben we veel geleerd door vallen en opstaan. Onze gecertificeerde coaches begeleidden al meer dan 60 organisaties in de transformatie naar zelforganisatie en kennen de meeste valkuilen en succesfactoren. We beoefenen het natuurlijk zelf ook en weten dus wat de transformatie voor het individu betekent en hoe belangrijk het is om je eigen werk goed te organiseren.


Over de Energized.org Winter School

Zelforganisatie en Holacracy zijn volop in ontwikkeling, net als jij. Je ontwikkelt je door te blijven oefenen en door nieuwe inzichten op te doen van professionals. Als Energizers zijn we ook altijd aan het ontdekken en blijven we leren. Dat willen we voor jou ook mogelijk maken door de Winter School met specifieke Holacracy trainingen en trainingen gerelateerd aan zelforganisatie. De trainingen vinden allemaal plaats in de week van 13 tot en met 17 januari. Tijdens deze trainingen van 1 of 2 dagen ga je met een aspect van zelforganisatie aan de slag in theorie en praktijk. Normaal gesproken geven we deze trainingen incompany, pak nu je kans om ze zelf te volgen en andere beoefenaars te ontmoeten. Aan het eind van de dag reflecteren we en sluiten we af in een grote groep met alle deelnemers en trainers van die dag.

Locatie en tijd

Deze trainingen vinden allemaal in dezelfde week plaats op dezelfde locatie. De locatie is centraal in Nederland. Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Lunch, koffie en thee natuurlijk wel. We beginnen elke dag om 9.00 en ronden af om 17.00.

Investering Winter School Trainingen


Prijzen training van 1 dag
Normale prijs € 495 ex btw
Klanten van Energized.org € 385 ex btw

Prijzen training van 2 dagen
Normale prijs € 895 ex btw
Klanten van Energized.org € 795 ex btw

Aanmeldformulier Winter School Training

Ik doe mee aan (meerdere opties mogelijk):
Workshop SpanningenAgile organiserenHardcore GovernanceHR in zelforganisatieFases van teamontwikkelingPersoonlijke Zelforganisatie

Je ontvangt zsm een ontvangstbevestiging Vragen? Neem gerust contact op! Meer info Winter School

We ontmoeten je graag.

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!