Zelforganisatie en Holacracy sessies

Laden Evenementen

Het afgelopen jaar stond Erik Slotboom van Energized.org elke maand met zijn laarzen aan in de permacultuurtuin. Naarmate hij meer leerde over regeneratieve processen, het belang van diversiteit en overvloed, begon hij ook te zien dat er duidelijke paralellen zijn met het bedrijfsleven.

‘Organiseren als de natuur’ werd al snel een terugkerend thema in de gesprekken met andere Energizers. Dat wakkerde zijn nieuwsgierigheid nog meer aan. We ontdekten dat veel van ons werk al overeenkomsten heeft met regeneratie. Bijvoorbeeld door bedrijven zodanig te leren organiseren dat ze sterker kunnen worden van tegenslagen.

Rondetafelgesprek

Erik zet samen met collega’s zijn zoektocht komende tijd voort. Dat doet hij graag met anderen die nieuwsgierig zijn naar dit onderwerp (diversiteit is immers verrijkend).

Deze sessie is een zoektocht waarin Erik start met een korte introductie over zijn bevindingen, boeken en verhalen. Maar het bespreken van dit boeiende onderwerp is een kruisbestuiving. We willen ook van jou en de andere deelnemers horen hoe je naar het onderwerp ‘organiseren als de natuur’ kijkt en welke praktijkverhalen jij hebt.

Zaadjes planten

We kunnen je dus niet op voorhand vertellen wat je gaat leren en nodigen je uit om open te staan voor wat tijdens de sessie ontstaat.

Voor wie

Veer je op bij het idee dat organisaties kunnen leren van de natuur?
Dan ben je welkom!

Ik meld me aan!

  Share This Story

  Verrijk je leiderschap
  en ontmoet ondernemers met lef

  Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

  Zelforganisatie Trainingen

  De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

  De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

  Holacracy Trainingen

  Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

  Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiƫle Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

  Persoonlijke ontwikkeling trainingen

  Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

  Hulp nodig bij je trainingsbudget?

  Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

  Title