Zelforganisatie en Holacracy sessies

Laden Evenementen

We hebben nieuws…

Er is een nieuwe versie van de Holacracy Grondwet gelanceerd!

Na zes jaar ontwikkeling en met veel input van gebruikers is recent versie 5.0 gepubliceerd.

En er verandert heel wat!
Als je Holacracy invoert, kun je dat vanaf nu in stapjes doen, i.p.v. in één keer (!) Verder is de Grondwet een stuk korter en leesbaarder geworden (relatief — het blijven spelregels natuurlijk 😉 Er is nu geen verschil meer tussen cirkels en rollen, je kunt op een nieuwe manier geld geld uitgeven, je kunt werkoverleggen over cirkels heen organiseren, Rep Links heten nu Circle Reps en zijn optioneel geworden (onder voorwaarden), en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Inschrijven

Nieuwsgierig geworden? Onze Holacracy master coach Diederick Janse heeft met hulp van collega coaches een officiële Nederlandse vertaling gemaakt van versie 5.0. Daarna heeft hij meteen doorgepakt en — net als bij v4.1 — een vereenvoudigde, meer leesbare versie gemaakt.

Ben jij zo iemand die nooit de spelregels leest? Kom dan op 24 mei van 15:00-16:30 naar onze online Holacracy v5 intro workshop. Diederick praat je bij over de belangrijkste wijzigingen en deelt eerste ervaringen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen.

Inschrijven

Het kost € 25 ex btw en inschrijven kan hier met iDeal (je ontvangt ook een factuur) of per factuur in je mailbox.

Share This Story

Verrijk je leiderschap
en ontmoet ondernemers met lef

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Title