Zelforganisatie en Holacracy sessies

Laden Evenementen

Volgeboekt! Neem contact op voor meer informatie over de wachtlijst!

Energized.org is de enige Nederlandse Holacracy Provider die de Holacracy Practitioner Training aanbiedt.

De Practitioner Training is een training met open inschrijving.

De eerstvolgende Nederlandstalige met open inschrijving is verspreid over 4 dagen:
– dinsdag 2 maart
– donderdag 4 maart
– dinsdag 9 maart
– donderdag 11 maart

We werken de hele dag, dus van 9.00 tot 17.00 in verschillende werkvormen en met flinke pauzes.

Inschrijven

Stel dat je een nieuwe sport wilt gaan beoefenen, die je nog nooit gespeeld hebt. Lees je dan alleen de spelregels? Nee, dan ga je het veld op met een ervaren professional en ga je het zelf doen. Tijdens deze Holacracy training leer je continu de link te leggen tussen zelforganisatie in theorie en de praktijk.

Met deze training maak je een verdiepingsslag en een flinke versnelling in de ontwikkeling van je vaardigheden door. Je leert om door een nieuwe bril te kijken naar het werk dat gedaan moet worden in de organisatie.

De groep, de trainer en de combinatie van theorie en praktijk maken deze training tot samenkomst vol nieuwe en diepere inzichten, die echt beklijven.

Het resultaat van de training

Na de training hebben de deelnemers een diepgaander begrip van de principes en spelregels en kunnen deze meer zelfstandig toepassen. Deelnemers maken een enorme sprong in hun ontwikkeling en leerproces.

De belangrijkste leerdoelen in deze training zijn:

  • Theoretisch en praktisch verdiepen van het begrip van zelforganisatie middels Holacracy
  • Faciliteren van rol- en werkoverleggen volgens de spelregels van Holacracy (met veel aandacht voor veel voorkomende valkuilen)
  • Leren werken met spanningen als brandstof voor continue verbetering (en de gereedschappen die Holacracy daarvoor biedt)
  • Toetsen van bezwaren aan objectieve criteria
  • Kennismaken met de minimale voorwaarden en gewoontes op het gebied van persoonlijke zelforganisatie
  • Communiceren en afstemmen over de grenzen van autonome cirkels heen (op organisatieniveau)
  • Begrijpen en toepassen van de spelregels uit de Holacracy-grondwet

Inschrijven

Hoe lang duurt een Holacracy Practitioner Training

De training duurt 4 dagen en is verspreid over 2 weken.

De aanpak

‘Leren door te doen’ staat centraal in deze training. Je gaat dus zelf ervaren hoe het is om te faciliteren, om bezwaar te maken, te denken en te handelen vanuit rollen en spanningen in te brengen. Daardoor is de training een combinatie van levendige oefeningen, inspirerende begeleiding waardoor je leert anders naar werk te kijken en praktische toelichtingen op de achterliggende theorie.

Voor wie is deze training?

We raden aan om mensen met een standaardrol zoals Facilitator, Secretaris, Lead Link of Rep Link de Practitioner Training te laten volgen. Ook mensen die een belangrijke rol in de implementatie spelen, zoals sponsors en coaches, hebben veel baat bij de training.

Des te meer mensen toegang hebben tot deze training, des te sneller wordt de Holacracy beoefening goed geïntegreerd in het dagelijkse werk van de organisatie. Iedereen, die in een Holacracy organisatie werkt, ervaart de voordelen van het volgen van deze training.

Over online deelnemen

De trainers hebben een programma samengesteld waarin afwisseling, diepgang en intensief contact centraal staan.

We vragen van alle deelnemers om hun volledige aandacht te wijden aan deze training. Het zit al in het woord ‘deelnemen’, jij neemt jouw deel voor je rekening door met jouw aandacht aanwezig te zijn. Zo kunnen we er met zijn allen een enerverende training van maken.

Inschrijven

Premier Provider en Master Coach

Energized.org is premier provider voor Holacracy in Nederland. Daarnaast hebben we de enige Holacracy Trainer en Master Coach in huis: Diederick Janse. Misschien ken je Diederick ook als auteur van het boek Getting Teams Done. Diederick Janse is de vaste trainer bij de Practitioner Training. Daarbij wordt hij ondersteund door een of meerdere van de andere gecertificeerde Holacracy coaches.

Investering

De kosten bedragen 1750 euro exclusief 21% btw.

Lees meer over de Holacracy Practitioner Training

Share This Story

Verrijk je leiderschap
en ontmoet ondernemers met lef

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Title