Zelforganisatie en Holacracy sessies

Laden Evenementen

Ervaringsverhalen brengen zelforganisatie pas echt tot leven.

In november 2019 besloten Secrid oprichters Marianne en René te starten met Holacracy. Het leerproces heeft altijd impact op de werkvloer, zeker in het begin. Maar nu werd voor het nog turbulenter toen er opeens een pandemie was.

Konden ze toch de vruchten al plukken van wat ze al geleerd hadden?
Konden ze deze interne verandering doorzetten terwijl er zoveel meer veranderingen waren?
En lukte het Secrid om het hoofd boven water te houden nu de retail (hun belangrijkste afzetmarkt) in zwaar weer kwam?

Op 22 april deelt Michelle van Geer van Secrid samen met coach Koen Bunders van Energized.org het verhaal van deze avontuurlijke reis naar zelforganisatie: de uitdagingen, de plannen en de beleving.

Lees ook alvast het verhaal ‘Secrid: een bedrijf dat is georganiseerd als een gemeenschap‘.

We zien je graag op 22 april!

Hartelijke groet,
Paula Nordhauzen
paula@energized.org

Meedoen?
Je kunt je gratis aanmelden via Meetup.com. Als je lid bent van de groep kun je je vervolgens voor dit evenement aanmelden en daarna ontvang je een Zoom link om deel te nemen op 22 april. Je mag ook mailen naar paula@energized.org

Share This Story

Verrijk je leiderschap
en ontmoet ondernemers met lef

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Title