Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen

Digital agency Hike One heeft samen met Energized.org een eigen uniek beloningsmodel ontwikkeld, dat past bij zelforganisatie met Holacracy.

De salarisverhoging wordt jaarlijks bepaald op basis van de toegevoegde waarde, die de medewerker heeft gehad voor het bedrijf en voor klanten van Hike One (in plaats van aan een klassieke functieschaal).

Waarom wilde Hike One graag een nieuw custom-made model?
Welke uitdagingen kwamen ze tegen?
En hoe zijn de ervaringen nu?

Op 3 maart vertellen Hikers en Energizers over het proces en de uitkomst. Na een korte introductie is er tijd voor vragen.

Je kunt je al inlezen met deze long read over het Hike One model en de ontwikkeling.

Opgeven kan door een mail te sturen naar paula@energized.org of door je op te geven via Meetup.com

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.