Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen

Je werkt al agile, maar loopt tegen besluitvorming aan. Dat moet toch anders kunnen? En dat is ook zo. Zelforganisatie met Holacracy is agile organiseren over teams heen. Met zelforganisatie werk je organisatiebreed – dus inclusief managers – aan stapsgewijze doorontwikkeling.

Deze training is met name een geschikte introductie tot zelforganisatie voor agile coaches en leidinggevenden. Deze introductie workshop Holacracy is een uitgebreide versie van de Holacracy taster en wordt gegeven door een ervaren agile én Holacracy coach.

Het resultaat van de introductie workshop zelforganisatie voor coaches

Je krijgt inzicht in de mogelijkheden om boven zelfsturende teams uit te stijgen en teams en organisaties zo in te richten dat je constant stapsgewijs verandering kunt integreren.
Je leert meer over begrippen als spanning, bevrijdende structuren en spelregels. Je gaat er ook zelf mee aan de slag.

Zelforganisatie helpt organisaties om:

  • sneller beslissingen te nemen;
  • gemakkelijker op te schalen;
  • meer slagkracht te krijgen;
  • ruimte te maken voor ondernemende medewerkers.

Schrijf je in

Leer van de jarenlange ervaring van de coaches van Energized.org

Energized.org onderscheidt zich met de meest ervaren zelforganisatie coaches die er in Nederland zijn. Sinds we de eerste Holacracy implementatie in Nederland deden bij Springest hebben we veel geleerd door vallen en opstaan. Onze gecertificeerde coaches begeleidden al meer dan 60 organisaties in de transformatie naar zelforganisatie en kennen de meeste valkuilen en succesfactoren.

Schrijf je in


Over de Energized.org Summer School

Zelforganisatie en Holacracy zijn volop in ontwikkeling, net als jij. Je ontwikkelt je door te blijven oefenen en door nieuwe inzichten op te doen van professionals. Als Energizers zijn we ook altijd aan het ontdekken en blijven we leren. Dat willen we voor jou ook mogelijk maken door de Summer School met specifieke Holacracy trainingen en trainingen gerelateerd aan zelforganisatie. De trainingen vinden allemaal plaats in de week van 8 tot en met 10 juni. Tijdens deze trainingen van 1 of 2 dagen ga je met een aspect van zelforganisatie aan de slag in theorie en praktijk. Normaal gesproken geven we deze trainingen incompany, pak nu je kans om ze zelf te volgen en andere beoefenaars te ontmoeten.

Locatie en tijd

De locatie is centraal in Nederland. Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Lunch, koffie en thee natuurlijk wel.

Investering Summer School Trainingen

Prijzen training van 1 dag 
Normale prijs € 495 ex btw
Klanten van Energized.org € 385 ex btw

Prijzen 2-daagse training 
Normale prijs € 895 ex btw
Klanten van Energized.org € 785 ex btw

Early birds! 
We geven per training 5 Early Bird tickets weg.
Boek je jouw training vóór 8 april 2020?
Dan ontvang je 55 euro ex btw korting met de code 'EarlySummer'.
Heeft Energized.org jouw organisatie al eens ondersteund en behoor je dus tot het klantenbestand? Dan mag je 'EarlySummerKlant' gebruiken.

Vragen? Neem gerust contact op! Meer info Summer School

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.