Zelforganisatie en Holacracy sessies

Laden Evenementen

Meer initiatieven,
sneller schakelen,
een groeiend bedrijf navigeren,
werken in rollen in plaats van functies:
dat en zoveel andere onderwerpen houden je bezig.

Is Holacracy iets voor jouw organisatie?

En moet je dan alles in één keer over de kop gooien of kan het stap voor stap?
Past zelforganisatie bij jullie kleine of juist heel grote bedrijf?
Werkt zelforganisatie of zelfsturing in alle bedrijfssectoren?
En is er iets kant-en-klaars of zelf invulling geven?

Inloopspreekuur 22 april
Je komt erachter door met een ervaren en meedenkende coach rustig te bekijken wat er nodig is voor zelforganisatie. En of dat eigenlijk wel bij jullie past. Misschien wel helemaal niet.

Op 22 april zit Erik Slotboom tussen 10.00 en 11.00 klaar met een digitale kop koffie om er samen met je doorheen te lopen.

Gratis door de Zelforganisatie Checklist
Helemaal vrijblijvend en gratis, checkt Erik met jou 7 criteria waarmee jij een beter geïnformeerde keuze kunt maken.

Meedoen
Stuur een email naar info@energized.org met als onderwerp ‘inloopspreekuur’, dan ontvang je binnen twee dagen de link naar de digitale spreekkamer in je mailbox.

Wil je graag door de checklist lopen, maar kun je niet op 22 april? Stuur dan ook even een mail, we plannen met jou een ander koffiemoment.

Share This Story

Verrijk je leiderschap
en ontmoet ondernemers met lef

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Title