Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

HR speelt een cruciale rol om Holacracy levendig te houden na de adoptiefase én om het door te ontwikkelingen. Er komen immers gegarandeerd spanningen boven zoals het doorgroeien in rollen, het salaris klopt niet meer bij het unieke pakket rollen en nog veel meer.

Deze workshop is voor HR professionals en rolvervullers die spanningen tegenkomen zoals:

  • Beloning
  • Onboarding
  • Talentontwikkeling
  • Samenwerken en feedback

Het resultaat van de workshop ‘HR in Zelforganisatie’

Na de training zullen de deelnemers beter in staat zijn om deze onderwerpen in hun eigen organisatie met vertrouwen tegemoet te treden, hebben deelnemers kennis van ervaringen van anderen en een beter begrip van HR onderwerpen in zelforganisatie perspectief.

De belangrijkste speerpunten in deze training zijn:

  • Leren van elkaar
  • Zelforganisatie perspectief op compensatie, rollen energizen, hoe zet je talenten in, je persoonlijke purpose en een gezonde dynamiek in rollen pakken en teruggeven
  • Spanningsgedreven grote onderwerpen benaderen.

De aanpak

We werken met spanningen die door de deelnemers ingebracht worden. Het niveau van interactie ligt dan ook erg hoog.
Daarnaast delen we best practices en laten we experts vertellen over hun ervaringen.

Speciale gast

Rolf Baarda is auteur van het boek Agile Belonen en bedenker van Model Baarda. Hij komt een introductie geven op zijn beloningsmodel dat voor veel zelforganiserende bedrijven een goed startpunt bleek te zijn en waar velen zich door hebben laten inspireren.

Leer van de jarenlange ervaring van de coaches van Energized.org

Energized.org onderscheidt zich met de meest ervaren Holacracy coaches die er in Nederland zijn. Sinds we de eerste implementatie in Nederland deden bij Springest hebben we veel geleerd door vallen en opstaan. Onze gecertificeerde coaches begeleidden al meer dan 60 organisaties in de transformatie naar zelforganisatie en kennen de meeste valkuilen en succesfactoren.


Over de Energized.org Winter School

Zelforganisatie en Holacracy zijn volop in ontwikkeling, net als jij. Je ontwikkelt je door te blijven oefenen en door nieuwe inzichten op te doen van professionals. Als Energizers zijn we ook altijd aan het ontdekken en blijven we leren. Dat willen we voor jou ook mogelijk maken door de Winter School met specifieke Holacracy trainingen en trainingen gerelateerd aan zelforganisatie. De trainingen vinden allemaal plaats in de week van 13 tot en met 17 januari. Tijdens deze trainingen van 1 of 2 dagen ga je met een aspect van zelforganisatie aan de slag in theorie en praktijk. Normaal gesproken geven we deze trainingen incompany, pak nu je kans om ze zelf te volgen en andere beoefenaars te ontmoeten.

Locatie en tijd

De locatie is centraal in Nederland. Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Lunch, koffie en thee natuurlijk wel. We beginnen elke dag om 9.00 en ronden af om 17.00.

Investering Winter School Trainingen

Prijzen training van 1 dag (Teamontwikkeling) Normale prijs € 495 ex btw Klanten van Energized.org € 385 ex btw Prijzen training van 2 dagen (HR) Normale prijs € 895 ex btw Klanten van Energized.org € 795 ex btw

Aanmeldformulier Winter School Training

Ik doe mee aan (meerdere opties mogelijk):
Workshop SpanningenHR in zelforganisatieTraining Teamontwikkeling

Je ontvangt zsm een ontvangstbevestiging Vragen? Neem gerust contact op! Meer info Winter School

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.