Laden Evenementen

HR speelt een cruciale rol om Holacracy levendig te houden na de adoptiefase én om het door te ontwikkelingen. Er komen immers gegarandeerd spanningen boven zoals het doorgroeien in rollen, het salaris klopt niet meer bij het unieke pakket rollen en nog veel meer.

Deze workshop is voor HR professionals en rolvervullers die spanningen tegenkomen zoals:

  • Beloning
  • Onboarding
  • Talentontwikkeling
  • Samenwerken en feedback

Het resultaat van de workshop ‘HR in Zelforganisatie’

Na de training zullen de deelnemers beter in staat zijn om deze onderwerpen in hun eigen organisatie met vertrouwen tegemoet te treden, hebben deelnemers kennis van ervaringen van anderen en een beter begrip van HR onderwerpen in zelforganisatie perspectief.

De belangrijkste speerpunten in deze training zijn:

  • Leren van elkaar
  • Zelforganisatie perspectief op compensatie, rollen energizen, hoe zet je talenten in, je persoonlijke purpose en een gezonde dynamiek in rollen pakken en teruggeven
  • Spanningsgedreven grote onderwerpen benaderen.

De aanpak

We werken met spanningen die door de deelnemers ingebracht worden. Het niveau van interactie ligt dan ook erg hoog.
Daarnaast delen we best practices en laten we experts vertellen over hun ervaringen.

Speciale gast

Rolf Baarda is auteur van het boek Agile Belonen en bedenker van Model Baarda. Hij komt een introductie geven op zijn beloningsmodel dat voor veel zelforganiserende bedrijven een goed startpunt bleek te zijn en waar velen zich door hebben laten inspireren.

Leer van de jarenlange ervaring van de coaches van Energized.org

Energized.org onderscheidt zich met de meest ervaren Holacracy coaches die er in Nederland zijn. Sinds we de eerste implementatie in Nederland deden bij Springest hebben we veel geleerd door vallen en opstaan. Onze gecertificeerde coaches begeleidden al meer dan 60 organisaties in de transformatie naar zelforganisatie en kennen de meeste valkuilen en succesfactoren.


Over de Energized.org Winter School

Zelforganisatie en Holacracy zijn volop in ontwikkeling, net als jij. Je ontwikkelt je door te blijven oefenen en door nieuwe inzichten op te doen van professionals. Als Energizers zijn we ook altijd aan het ontdekken en blijven we leren. Dat willen we voor jou ook mogelijk maken door de Winter School met specifieke Holacracy trainingen en trainingen gerelateerd aan zelforganisatie. De trainingen vinden allemaal plaats in de week van 13 tot en met 17 januari. Tijdens deze trainingen van 1 of 2 dagen ga je met een aspect van zelforganisatie aan de slag in theorie en praktijk. Normaal gesproken geven we deze trainingen incompany, pak nu je kans om ze zelf te volgen en andere beoefenaars te ontmoeten. Aan het eind van de dag reflecteren we en sluiten we af in een grote groep met alle deelnemers en trainers van die dag.

Locatie en tijd

Deze trainingen vinden allemaal in dezelfde week plaats op dezelfde locatie. De locatie is centraal in Nederland. Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Lunch, koffie en thee natuurlijk wel. We beginnen elke dag om 9.00 en ronden af om 17.00.

Investering Winter School Trainingen

Prijzen training van 1 dag Normale prijs € 495 Early bird prijs € 435 (geldig tot 20 september) Klanten van Energized.org € 385 Prijzen training van 2 dagen Normale prijs € 895 Early bird prijs € 855 (geldig tot 20 september) Klanten van Energized.org € 795

Aanmeldformulier Winter School Training

Ik doe mee aan (meerdere opties mogelijk):
Workshop SpanningenAgile organiserenHardcore GovernanceHR in zelforganisatieFases van teamontwikkelingPersoonlijke Zelforganisatie

Je ontvangt zsm een ontvangstbevestiging Vragen? Neem gerust contact op! Meer info Winter School

We ontmoeten je graag.

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!