Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen

Datum: 18 en 19 november

Tijd: 

  • 9.30-17.00

Locatie: volgt

Open inschrijving (neem voor in-company mogelijkheden contact met ons op)

HR thema’s spelen een cruciale rol om Holacracy levendig te houden na de adoptiefase én om hierin verder te ontwikkelen. Als je werkt volgens de principes van zelforganisatie, komen gegarandeerd spanningen boven rond HR onderwerpen. Zoals het doorgroeien in rollen, de wens het beloningsmodel aan te passen en nog veel meer.

Deze workshop is voor HR professionals en rolvervullers die spanningen tegenkomen op onderwerpen als:

  • Beloning
  • Onboarding
  • Talentontwikkeling
  • Samenwerken en feedback

Het resultaat ‘HR in Zelforganisatie’

Na HR in Zelforganisatie zijn de deelnemers in staat om deze onderwerpen in hun eigen organisatie met vertrouwen tegemoet te treden. Deelnemers hebben inzicht in de ervaringen en lessons learned van anderen en een beter begrip van HR onderwerpen binnen de context van zelforganisatie.

Opzet van HR in Zelforganisatie

Is het een training? Is het een hackathon? Is het een DIY workshop? Deze studie-ervaring heeft een bijzondere opzet. Je neemt zelf casussen mee en leert van anderen, die ook door vallen en opstaan al veel leringen hebben opgedaan. Daarnaast deelt Diederick Janse zijn ervaringen en kennis over zelforganisatie. Annemieke Verhoeff heeft jarenlang ervaring opgedaan als HR professional bij bedrijven die zelforganiserend werken.

HR in Zelforganisatie is dus een combinatie van: theorie, praktijkverhalen en samenwerken aan (je eigen) uitdagingen.

Schrijf je nu in

De belangrijkste speerpunten

  • Leren van elkaar
  • Spanningsgedreven grote onderwerpen benaderen
  • Zelforganisatie perspectief op compensatie, ontwikkeling, procesontwerp en een gezonde dynamiek in rollen pakken en teruggeven.

Onder leiding van

Deze leerervaring wordt gefaciliteerd door Diederick Janse en Annemieke Verhoeff. Diederick is Holacracy Master Coach en Trainer. Hij schreef het boek Getting Teams Done en was de eerste die Holacracy in Nederland introduceerde. Annemieke Verhoeff is HR professional en heeft veel ervaring opgedaan bij zelforganiserende bedrijven.

De aanpak

We werken met spanningen die door de deelnemers ingebracht worden. Het niveau van interactie ligt dan ook erg hoog. Daarnaast delen we best practices, oefenen we met nieuw gedrag en laten we experts hun kennis en ervaringen delen.

Schrijf je nu in

Leer van de jarenlange ervaring van de coaches van Energized.org

Energized.org onderscheidt zich met de meest ervaren Holacracy coaches die er in Nederland zijn. Sinds we de eerste implementatie in Nederland deden bij Springest hebben we veel geleerd door vallen en opstaan. Onze gecertificeerde coaches begeleidden al meer dan 60 organisaties in de transformatie naar zelforganisatie en kennen de meeste valkuilen en succesfactoren. We beoefenen het natuurlijk zelf ook en weten dus wat de transformatie voor het individu betekent en hoe belangrijk het is om actief spanningen waar te nemen en te verwerken.


Over de Energized.org Winter School

Zelforganisatie en Holacracy zijn volop in ontwikkeling, net als jij. Je ontwikkelt je door te blijven oefenen en door nieuwe inzichten op te doen van professionals. Als Energizers zijn we ook altijd aan het ontdekken en blijven we leren. Dat willen we voor jou ook mogelijk maken door de Winter School met specifieke Holacracy trainingen en trainingen gerelateerd aan zelforganisatie. De trainingen vinden allemaal plaats in november. Tijdens deze trainingen van verschillende tijdsduren ga je met een aspect van zelforganisatie aan de slag in theorie en praktijk. Normaal gesproken geven we deze trainingen incompany, pak nu je kans om ze zelf te volgen en andere beoefenaars te ontmoeten.

Locatie en tijd

De locatie is centraal in Nederland. Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Lunch, koffie en thee natuurlijk wel.

Investering Winter School Trainingen

Prijzen training van 1 dag  Normale prijs € 495 ex btw Klanten van Energized.org € 385 ex btw Early birds!  We geven per training 5 Early Bird tickets weg. Boek je jouw training vóór 18 oktober 2020? Dan ontvang je 55 euro ex btw korting met de code 'EarlyWinter'. Heeft Energized.org jouw organisatie al eens ondersteund en behoor je dus tot het klantenbestand? Dan mag je 'EarlyWinterKlant' gebruiken. Vragen? Neem gerust contact op!  

Voorwaarden
Aanmeldingen met korting, dus die niet de standaardkosten bepalen hebben geen recht op teruggave.

Aanmeldingen tegen standaardkosten krijgen tot 8 november 2020, 75% van het toegangsbewijs vergoed bij schriftelijke annulering.
Deelname is persoonsgebonden en kan enkel in overleg en met goedkeuring van Energized.org worden overgedragen aan iemand anders.
Uiterlijk een week voor het evenement – en bij voorkeur eerder – laten we weten of er voldoende deelnemers zijn en de training dus doorgang kan vinden.

 

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.