Laden Evenementen

Goede Governance schrijven is een uitdaging, want al snel verval je in wollig taalgebruik of vraag je je af of het niet heel anders zou moeten met de cirkelstructuur. Deze workshop is erg geschikt voor mensen die de rol Secretaris of Facilitator vervullen, en voor iedereen die ‘spot on’ Governance wil terug zien.

Let op deze training:
– gaat niet over verschillende software tools om het vast te leggen, maar om hoe je omgaat met Governance en het toepast.
– is alleen geschikt voor Holacracy beoefenaars

Het resultaat van de workshop ‘Governance’

Het sleutelwoord van deze workshop is ‘duidelijkheid’. Je leert Governance zo te gebruiken dat iedereen in de organisatie ermee geholpen wordt. Daarnaast leer je heldere voorstellen te schrijven.

De deelnemer krijgt met deze workshop:

  • een beter begrip van wat Governance is;
  • zicht op helder taalgebruik;
  • handvatten om goede voorstellen te doen;
  • kennis over veelvoorkomende valkuilen;
  • zicht op structuren.

De aanpak

Deze workshop vereist actieve inzet van de deelnemers. Deelnemers krijgen zowel theorie als afwisselende werkvormen en oefeningen.

Leer van de jarenlange ervaring van de coaches van Energized.org

Energized.org onderscheidt zich met de meest ervaren Holacracy coaches die er in Nederland zijn. Sinds we de eerste implementatie in Nederland deden bij Springest hebben we veel geleerd door vallen en opstaan. Onze gecertificeerde coaches begeleidden al meer dan 60 organisaties in de transformatie naar zelforganisatie en kennen de meeste valkuilen en succesfactoren. We beoefenen het natuurlijk zelf ook en weten dus wat de transformatie voor het individu betekent en hoe belangrijk het is om actief spanningen waar te nemen en te verwerken.


Over de Energized.org Winter School

Zelforganisatie en Holacracy zijn volop in ontwikkeling, net als jij. Je ontwikkelt je door te blijven oefenen en door nieuwe inzichten op te doen van professionals. Als Energizers zijn we ook altijd aan het ontdekken en blijven we leren. Dat willen we voor jou ook mogelijk maken door de Winter School met specifieke Holacracy trainingen en trainingen gerelateerd aan zelforganisatie. De trainingen vinden allemaal plaats in de week van 13 tot en met 17 januari. Tijdens deze trainingen van 1 of 2 dagen ga je met een aspect van zelforganisatie aan de slag in theorie en praktijk. Normaal gesproken geven we deze trainingen incompany, pak nu je kans om ze zelf te volgen en andere beoefenaars te ontmoeten. Aan het eind van de dag reflecteren we en sluiten we af in een grote groep met alle deelnemers en trainers van die dag.

Locatie en tijd

Deze trainingen vinden allemaal in dezelfde week plaats op dezelfde locatie. De locatie is centraal in Nederland. Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Lunch, koffie en thee natuurlijk wel. We beginnen elke dag om 9.00 en ronden af om 17.00.

Investering Winter School Trainingen

Prijzen training van 1 dag Normale prijs € 495 Early bird prijs € 435 (geldig tot 20 september) Klanten van Energized.org € 385 Prijzen training van 2 dagen Normale prijs € 895 Early bird prijs € 855 (geldig tot 20 september) Klanten van Energized.org € 795

Aanmeldformulier Winter School Training

Ik doe mee aan (meerdere opties mogelijk):
Workshop SpanningenAgile organiserenHardcore GovernanceHR in zelforganisatieFases van teamontwikkelingPersoonlijke Zelforganisatie

Je ontvangt zsm een ontvangstbevestiging Vragen? Neem gerust contact op! Meer info Winter School

We ontmoeten je graag.

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!