Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen

Goede gesprekken voeren is misschien wel de belangrijkste professionele vaardigheid op de werkvloer. We kunnen ontzettend veel van elkaar leren. Dat lukt alleen als je informatie met elkaar kunt delen. En daar loopt het vaak vast. Want wat voor de een heel gewoon is om te delen, is voor de ander een afkeuring.

Juist als je in rollen werkt, helpt het als je constructief informatie kunt delen. Want in zelforganisatie kun je niet naar een leidinggevende kijken om jouw werk te keuren. In plaats daarvan geven rolvervullers elkaar feedback.

Feedback geven is een hot topic. Maar feedback ontvangen is ook een kunst. Als ontvanger kun je leren het gesprek zodanig te leiden dat je de informatie krijgt, die jij nodig hebt.

Zoals je ziet is feedback een rijk onderwerp. In deze workshop krijg je een introductie in de basisbeginselen.

Opzet

Feedback in zelforganisatie is een online workshop via Zoom. De workshop duurt een halve dag en na een maand is er een reflectiesessie waarin we praktijkervaringen uitwisselen.

Je gaat tijdens deze workshop vooral aan het werk met rollenspellen, korte speelse opdrachten en spiekbriefjes. Zo leer je door te ervaren. Vooraf ontvang je een postpakket met werkbladen en meer theoretische informatie.

Voor wie

Iedereen, die in rollen werkt. Dat kan zijn omdat je in een zelfsturend team zit of bijvoorbeeld jouw organisatie Holacracy beoefent.

Geef je op voor de workshop Feedback in Zelforganisatie

Door wie

De workshop wordt gegeven door Paula Nordhauzen. Zij is de Energizer met een communicatieachtergrond en heeft ruimschoots ervaring met zelforganisatie.

Leerdoel van de workshop

In deze workshop leer je niet wat ‘goede’ of ‘foute’ feedback is, maar wat helpt in de samenwerking en wat niet helpt. Zowel het feedback geven als het feedback ontvangen worden behandeld in deze workshop.

Aan het eind van de workshop heb je meer inzicht in je eigen patronen en ben je meer comfortabel geworden met opbouwende feedback geven en ontvangen.

Investering

De workshop kost 125 euro ex btw.

Geef je op voor de workshop Feedback in Zelforganisatie

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.