Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zodra je begint met Holacracy heb je geen functies meer, maar rollen. Hoe werkt dat dan met het bepalen van het salaris? En hoe zorg je ervoor dat de sfeer op de werkvloer veilig genoeg is om te blijven oefenen en te blijven experimenteren?

Van elkaar leren
Bij Energized.org krijgen we veel vragen van organisaties over het onderwerp beloning. Holacracy vertelt je niet hoe je je beloningsmodel moet vormgeven. Dus dit is pionierswerk. Daarom willen we graag organisaties met vraagstukken, hun ervaring en leerpunten uitnodigen voor het ‘Energize Compensation Event’ zodat we binnen de community van zelforganisatie beoefenaars van elkaar kunnen leren.

DevhouseSpindle en zusterbedrijf Voys in Groningen zijn al een tijdje met het onderwerp bezig en delen graag hun ervaringen. Daarna gaan we in groepen uiteen om leringen te delen en elkaar te ondersteunen bij vraagstukken. Beloning is een dynamisch en kwetsbaar onderwerp, daarom willen we met zelforganisatie beoefenaars in gesprek gaan die tegen dezelfde problemen aanlopen.

Partnerorganisaties zijn uitgenodigd
Dit evenement is voor partnerorganisaties, die met Energized.org werken of gewerkt hebben oftewel de ‘Learning Community’.
Ben je geen lid van deze Community maar denk je wel bij te kunnen dragen aan het evenement, mail dan gerust naar Paula Nordhauzen op paula@energized.org.

Programma
15.00
– Kennismaking
– Toelichting op het beloningsmodel van Voys en Spindle (met Eveline Welling en Rosien van Toor)
– Discussiegroepen
17.30
– Napraten met een drankje

Opgeven kan door een mail te sturen naar paula@energized.org *Beperkt aantal plaatsen*

We ontmoeten je graag.

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!