Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen
 • 8 september – 20 oktober
 • Online sessies
 • Met ervaren zelforganisatie/ Holacracy coach
 • Opdrachten binnen eigen organisatie
 • Deelnemers van verschillende bedrijven

Spanningen zijn cruciaal, train jezelf!

Als je zelforganiserend werkt, zijn spanningen cruciaal. Het opmerken van spanningen is niet vanzelfsprekend. Het kan best lastig zijn. Het komt regelmatig voor dat mensen in organisaties niet of nauwelijks (meer) spanningen inbrengen. De klad komt erin. En dat is een groot gemis voor de organisatie en voor jezelf; brandstof voor verbetering blijft liggen.

Schrijf je nu in!

Opzet van de Brandstof Bootcamp

Je gaat in 3 shifts van gemiddeld 2 weken zelfstandig aan de slag.
Elke shift eindigt met een online workshop van 2 uur, waarin je opdrachten meekrijgt om in je eigen werkomgeving te gaan toepassen.
Vooraf en tussendoor krijg je opdrachten en oefeningen mee en houd je bij in een tracker hoe trouw je jouw ‘Werken-met-Spanningen-Spier’ traint.

De training is onder begeleiding van een gecertificeerd en doorgewinterde Holacracy-coach. Tijdens de training krijg je theoretische ondersteuning, reflecteer je met alle deelnemers op de opdrachten en deel je ervaringen.

Dit programma vereist actieve inzet van jou en bevat afwisselende werkvormen en oefeningen.

We starten zodra de groep groot genoeg is.

Wat je krijgt

Je krijgt met dit programma:

 • een beter begrip van wat een spanning is;
 • zicht op stimulerende en belemmerende factoren voor het opmerken van spanningen;
 • zicht op stimulerende en belemmerende factoren voor het inbrengen van spanningen;
 • oefeningen en handigheidjes om spanningen op te merken;
 • het werkboek Spanningen en een persoonlijk notebook journal in de brievenbus

Voor wie

Voor iedereen, die met Holacracy werkt en sterker in spanningen wil worden.

Als je je in onderstaande herkent, is deze bootcamp zeker voor jou:

 • Je wilt vaker iets op de agenda zetten.
 • Je weet dat spanningen belangrijk zijn, maar echt scherp ben je er niet mee bezig.
 • Of je denkt best vaak ‘laat maar, ik weet het even niet’.
 • Of je zou sneller de juiste Holacracy snelweg willen vinden.

Het resultaat van deze bootcamp

Word baas over je eigen spanningen, haal meer energie uit je werk en zorg voor zichtbare verbetering van jouw organisatie. Dit programma helpt je meer bewust te zijn van wat je belemmert of juist helpt bij het registreren en verwerken van spanningen. Het helpt je om meer eigen verantwoordelijkheid te nemen. Brandstof voor verbetering blijft niet langer onopgemerkt, waardoor de organisatie kan profiteren en zich kan ontwikkelen.

Schrijf je nu in!

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.