Zelforganisatie en Holacracy Trainingen

Verrijkend, praktijkgericht en uit het hart door gecertificeerde en ervaren coaches

Laden Evenementen

(inschrijfformulier onderaan pagina)

Asana heeft veel gebruiksmogelijkheden, die de beoefening van Holacracy ondersteunen.

Thomas Rypens van Made design&innovation heeft veel ervaring en wil dat graag delen, maar is ook nieuwsgierig naar de verhalen van anderen.

Brandstofsessie

 • 28 mei
 • 10.00-11.00
 • online

Tijdens de brandstofsessies delen we ervaringen met zelforganisatie en alles wat daar aan verwant is. Zo ontstaat de brandstof voor jouw organisatie en opdracht.

Tijdens deze online brandstofsessie van een uur geeft Thomas een korte introductie. Iedereen kan vragen stellen en iedereen wordt uitgenodigd om verhalen te vertellen en perspectieven te delen. Het bespreken van dit boeiende onderwerp is dus tweerichtingsverkeer. We willen ook van jou en de andere deelnemers horen hoe je naar dit onderwerp kijkt en welke praktijkverhalen jij hebt.

Je hoeft geen ervaring met Asana te hebben om mee te doen. Heb je het wel? Mooi, dan doe je wellicht nieuwe ideeën op of kun je jouw verhalen delen.

Voor wie

De Learning Community bestaat uit bedrijven, die partners zijn van Energized.org. Voor hen is deze brandstofsessie. We leren van elkaar.

Ben je geen deel van de Learning Community maar wel nieuwsgierig, neem dan even contact op.

Het aanmeldformulier staat onderaan.
We hebben een minimaal aantal deelnemers nodig, mochten we het minimum niet halen, dan hoor je het zsm.

Over Asana en Holacracy

In deze drie filmpjes kun je Thomas al horen over Asana.

Holacracy with Asana
Asana for GTD and Holacracy meetings
Top team productivity in 4 steps

Ik doe mee!

  Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

  Zelforganisatie Trainingen

  De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

  De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

  Holacracy Trainingen

  Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

  Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

  Persoonlijke ontwikkeling trainingen

  Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

  Hulp nodig bij je trainingsbudget?

  Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.