Laden Evenementen

Je werkt al agile, maar loopt tegen besluitvorming aan. Dat moet toch anders kunnen? En dat is ook zo. Zelforganisatie met Holacracy is agile organiseren over teams heen. Met zelforganisatie werk je organisatiebreed – dus inclusief managers – aan stapsgewijze doorontwikkeling.

Deze training is met name een geschikte introductie tot zelforganisatie voor agile coaches en leidinggevenden. Deze introductie workshop Holacracy is een uitgebreide versie van de Holacracy taster en wordt gegeven door een ervaren agile én Holacracy coach.

Het resultaat van de workshop ‘Agile Organiseren’

Je krijgt inzicht in de mogelijkheden om boven zelfsturende teams uit te stijgen en teams en organisaties zo in te richten dat je constant stapsgewijs verandering kunt integreren.
Je leert meer over begrippen als spanning, bevrijdende structuren en spelregels. Je gaat er ook zelf mee aan de slag.

Agile Organiseren helpt organisaties om:

  • sneller beslissingen te nemen;
  • gemakkelijker op te schalen;
  • meer slagkracht te krijgen;
  • ruimte te maken voor ondernemende medewerkers.

Leer van de jarenlange ervaring van de coaches van Energized.org

Energized.org onderscheidt zich met de meest ervaren zelforganisatie coaches die er in Nederland zijn. Sinds we de eerste Holacracy implementatie in Nederland deden bij Springest hebben we veel geleerd door vallen en opstaan. Onze gecertificeerde coaches begeleidden al meer dan 60 organisaties in de transformatie naar zelforganisatie en kennen de meeste valkuilen en succesfactoren.


Over de Energized.org Winter School

Zelforganisatie en Holacracy zijn volop in ontwikkeling, net als jij. Je ontwikkelt je door te blijven oefenen en door nieuwe inzichten op te doen van professionals. Als Energizers zijn we ook altijd aan het ontdekken en blijven we leren. Dat willen we voor jou ook mogelijk maken door de Winter School met specifieke Holacracy trainingen en trainingen gerelateerd aan zelforganisatie. De trainingen vinden allemaal plaats in de week van 13 tot en met 17 januari. Tijdens deze trainingen van 1 of 2 dagen ga je met een aspect van zelforganisatie aan de slag in theorie en praktijk. Normaal gesproken geven we deze trainingen incompany, pak nu je kans om ze zelf te volgen en andere beoefenaars te ontmoeten. Aan het eind van de dag reflecteren we en sluiten we af in een grote groep met alle deelnemers en trainers van die dag.

Locatie en tijd

Deze trainingen vinden allemaal in dezelfde week plaats op dezelfde locatie. De locatie is centraal in Nederland. Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Lunch, koffie en thee natuurlijk wel. We beginnen elke dag om 9.00 en ronden af om 17.00.

Investering Winter School Trainingen

Prijzen training van 1 dag Normale prijs € 495 Early bird prijs € 435 (geldig tot 20 september) Klanten van Energized.org € 385 Prijzen training van 2 dagen Normale prijs € 895 Early bird prijs € 855 (geldig tot 20 september) Klanten van Energized.org € 795

Aanmeldformulier Winter School Training

Ik doe mee aan (meerdere opties mogelijk):
Workshop SpanningenAgile organiserenHardcore GovernanceHR in zelforganisatieFases van teamontwikkelingPersoonlijke Zelforganisatie

Je ontvangt zsm een ontvangstbevestiging Vragen? Neem gerust contact op! Meer info Winter School

We ontmoeten je graag.

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!