Zelforganisatie en Holacracy sessies

Views Navigation

Event Views Navigation

Today

Meetup Holacracy #12 practitioners & tech tool demo’s

Besides drinking, chatting and snacking, we'll have speakers on the topic of Holacracy & self-organization in practice, tech tool break-out rooms and we'll be collecting personal stories from the workplace.

Holacracy introduction workshop in Dutch

The Anthony, Utrecht Kanaalstraat 197, Utrecht, Nederland

Nieuwsgierig naar hoe je zelfsturing over de hele breedte van de organisatie kunt organiseren? Volg de introductie workshop Holacracy in Utrecht. Ontdek hoe heldere afspraken en verwachtingen bijdragen aan de effectiviteit.

€125

Holacracy Introduction Workshop | Taster

The Anthony, Utrecht Kanaalstraat 197, Utrecht, Nederland

Doelgericht werken en altijd klaar om veranderingen te integreren? Met zelforganisatie werk je flexibeler en efficiënter: iedereen en door de hele organisatie. In deze workshop krijg je een voorproefje van de kracht van heldere afspraken en verwachtingen.

€125

Holacracy Taster workshop

Rotterdam , Netherlands

Dé Holacracy® introductie workshop. Ervaar hoe het is om zelf beslissingen te nemen binnen kaders van zelforganisatie. Een van de manieren om zelforganisatie te organiseren met Holacracy.

€125

Energize Compensation [private event for partner organizations]

Groningen Groningen, Groningen, Netherlands

Energized.org wants to team up with her partner organizations in order to thrive the ecosystem of self-organizing companies. Therefore we organize an interactive and small event on the topic of compensation on June 18th. So are you in our Community of Practitioners? Than you're invited!

Verrijk je leiderschap
en ontmoet ondernemers met lef

Zoek je een specifieke workshop, wil je liever in-company of heb je een goed idee? Neem even contact op!

Zelforganisatie Trainingen

De beste zelforganisatie training is gewoon doen! Binnen zelforganisatie levert namelijk iedereen brandstof aan. De doelen van een team zijn in lijn met de purpose, of opdracht, van de organisatie. Dat vraagt om meer autonomie, helderheid en lef om te proberen.

De zelforganisatie trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches, die bij veel verschillende bedrijven ervaring op hebben gedaan.

Holacracy Trainingen

Van huis uit is Energized.org bekend van het introduceren van Holacracy bij bedrijven. We werken enkel met gecertificeerde coaches en hebben als enige in Nederland de Master Coach badge. We zijn dan ook Premier Holacracy Provider.

Voor beginners raden we de introductie workshop van een halve dag of de officiële Holacracy Practitioner Training van een week aan. Beide kunnen ook incompany gegeven worden.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

Je rollen in werkcontext vervullen met autonomie, verantwoordelijkheid en volwassenheid vraagt ook een doorgaande ontwikkeling van jezelf. Daarom bieden we persoonlijke ontwikkeling trainingen aan die aansluiten bij zelforganisatie en Holacracy, zoals bijvoorbeeld: Persoonlijke Zelforganisatie en Spanningen.

Hulp nodig bij je trainingsbudget?

Medewerkers hebben vaak een budget waar ze gebruik van kunnen maken voor hun eigen ontwikkeling. Heb je voor het aanvragen daarvan onze hulp nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een offerte? Neem dan gerust contact op.

Title