Welke hobbels kom je tegen als je start met Holacracy en wat levert het je bedrijf onder de streep op? Jos Govaart van Coopr vertelt.

In januari 2017 werd het besluit genomen om te starten met Holacracy bij communicatiebureau Coopr. In maart ondertekenden oprichters Jody en Jos de grondwet als startsein van deze nieuwe spelregels. Erik Slotboom, Holacracy Coach bij Energized.org, ondersteunde deze jonge club uit Rotterdam met de eerste stappen op het vlak van zelforganisatie.

Tijdens de Zelforganisatie Meetup op 15 oktober 2020 vertelt Jos Govaart hoe ze er nu voor staan. Wat zijn de grootste leerpunten en hobbels geweest en als hij nu onder de streep kijkt waar ze staan, heeft Holacracy het bedrijf dan geholpen?

In deze slides zie je de presentatie van Jos. Jos spreekt niet zozeer over zelforganisatie als wel over volwassen organiseren. Hij licht toe waarom ze met Holacracy zijn begonnen, welke 7 hobbels ze in elk geval ervaren hebben en wat Holacracy ze gebracht heeft.

jos govaart coopr rotterdam

Klik op de afbeelding  hieronder om de slides van het webinar te openen als .pdf

Holacracy webinar

Zelf Holacracy ervaren

Tijdens een introductie workshop ga je zelf ervaren hoe het is om een roloverleg te houden en ervaar je welke impact je hebt op het werk dat gedaan moet worden in het bedrijf. Natuurlijk vertelt onze ervaren Holacracy coach ook over de principes en keuzes die Holacracy je biedt.